2777
2789
عنوان

شش ماهگی پسرم

563 بازدید | 24 پست

سلام مامانا امروز پسرم واکسن شش ماهگیش و زد.از الان باید چی بدم به پسرم غذای تکمیلی؟چی درست کنم براش؟بعد یسوال اینکه پسرم سینه خیز نمیره ازکی باید سینه خیز بره و ازکی میشه بذاریش تو روروک

من پسرمو از 5ماهگی گذاشتم تو روروک

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

پسرت میشینه؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید بش فرنی بدی.مگه بهداشت بت نگف؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

سلام پسر منم۲۳همین ماه واکسن۶ماهگی زد 

من حدودا یک ماهه غذای کمکیشو شروع کردم

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
پسرت میشینه؟

پسر منو میگی یا استاترو؟؟

من پسرمو از چهارماهگی گذاشتم روروئک

غذای کمکی هم فرنی و حریره بادوم 

سینه خیزم بچم از چهارماهگی میرفت هربچه ای یه جوره

بچه خواهرم الان یه سالشه اصلا سینه خیز نرفت تازه داره چهاردست وپا میره

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
نمیشه وقتی رفت تو ۵ بهش غذا بدیم

من من آخرای 5 شروع کردم

اول فرنی دادم بعد حریره الانم سوپ میدم گاهی پوره سیب زمینی

موز وسیب هم بهش میدم پوره شده

دو سه بار هم بیسکوییت مادر دادم خیلی دوست داشت

ولی تکراری شده دیگه نمیدونم چی بدم

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
پسر منو میگی یا استاترو؟؟

استارتر.حالا پسرشمام میشینه؟من دخترم چن روز دیگه 5ماهش تموم میشه از 4ماهگی چن ثانیه میشینه ولی هنوز تنهایی نمیتونه بشینه کلا

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️