فرشته۹۹۰ مدیر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2081 عنوان اسم پسر | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 20 پست دوستم چند روز دیگه زایمانشه .بین این اسامی کدوم رو میپسندید تعداد رای : 18 نظرسنجی کدام نام را میپسندید فرزان 8 44% فرزام 5 27% فرداد 5 27% گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه 1397/02/29 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوفه_صورتی عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3041 خدایی اسمای پیشنهادی استارتر از اسمای امروزی خیلی بهتره. بیا ببین تو سایت چیا ميذارن اونوقت بگو اینا ... من کلی حرف زدم نه فقط اسامی استارتر تو جامعه امروزی دوست و آشنا همه دنبال اسم های جدید و مسخره هستن تا میایم اعتراض کنیم سریع میگن اسم اصیل ایرانیه. سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست
مهدا14 عضویت: 1393/12/23 تعداد پست: 20838 من کلی حرف زدم نه فقط اسامی استارتر تو جامعه امروزی دوست و آشنا همه دنبال اسم های جدید و مسخره هستن ... اره دقیقا. یه بار یه خانم تاپیک اسم زد. یه نفر یه لیست اسامی ایرانی گذاشت.شاخ از سه جای سرم زد بیرون. تازه انقدر تعصب هم داشت. فک می کردم اول جوک میگه در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
شکوفه_صورتی عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3041 حالا کاری به عرب یا ایرانی بودن ندارما نظر شخصی من اینه بین اسامی پسر هر اسمی که علی داخلش باشه خیلی شیک و باکلاس و پر معنیه.مثل امیرعلی سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست
پری_جنگلی عضویت: 1393/09/21 تعداد پست: 2717 اگه میخوای از ف باشهفرهام خیلی قشنگه معنیش هم قشنگهفردین و فربد و فرهاد هم هستن که باز از اسمای انتخابیت بهتره به نظرم دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.