نوجوانک مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 696 عنوان مقایسه میشم 1 بازدید | 7 پست باخواهرم همسنیماون امسال کنکور قبول شد یک رشته خوبچون رشته ش اسون بودولی من شرایطم فرق میکردبنظرتون تو چندین سال بعد تو کارپیدا کردن و خواستگار و زندگی سطح زندگی خیلی خودمو مقایسه کنم؟؟ امروز | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرناموجود عضویت: 1404/11/11 تعداد پست: 244 خودت بهتر خودتو میشناسی رو خودت کار کن تونینیسایت، احترام با فهم میاد نه با تاریخ عضویت.»
me_and_my_sister عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 3484 شماهم؟ بله خیلی زیاد میدونم چقدر سخته که مدام مقایسه بشی :)
نوجوانک مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 696 بله خیلی زیاد میدونم چقدر سخته که مدام مقایسه بشی :) نظرت درمورد شرایطم چیه بنظرت تواینده چی میشه
me_and_my_sister عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 3484 نظرت درمورد شرایطم چیه بنظرت تواینده چی میشه ببخشید اینو میگم اما چیزی درست نمیشه بلکه بدتر هم میشه هر چی اون پیشرفت کنه بیشتر بهت توهین میشه و دلتو میشکنن اینو نگفتم که از خواهرت متنفر بشی گفتم که بدونی اولویتت خودت باشه تو هرچیزی، چون قراره تا آخر قابل قیاس قرار بگیرین
نوجوانک مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 696 ببخشید اینو میگم اما چیزی درست نمیشه بلکه بدتر هم میشه هر چی اون پیشرفت کنه بیشتر بهت توهین میشه و د ... ...نه ار خواهرم بدم نمیادمتاسفانه یا خوشبختانهولی ...میشه صحبت کنیم ایتایی جایی دارید؟