2777
2789
من ۸ روز قصا از ماه رمصون پیش برای پریودیم داشتم فردا بگیرم میشه ۶ تا شو گرفتم خدا کمک کنه همشو بگیر ...

قبول باشه منم برای پارسال ۱۰ روز مونده بود آبان ماه گرفتم امسالم چون پریود ی ام اول هرماه روز ۸ اسفند باید بگیرم

_درمن کسی به آرامی میگرید...🖤

به معنای واقعی عاشق ماه های ذی الحجه محرم و صفر رجب و شعبان و رمضان هستم بی نظیر هستند مخصوصا ما ...

قربونت ایشالا نماز وروزهاتون پیشاپیش قبول باشه♥️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو بچه هام خدا با این خرجها به دادمون برسه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خدا به حق صاحب الزمان به حق این ماه عزیز به خاطر صاحبمون مولامون آقا صاحب الزمان مملکتمون و حفظ کنه ...

👏👏👏❤️الهی امین

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
منم عاشق ماه رمضانهستم .وقتی تموم میشه مثل اینکه دلتنگ یه نفری باشم دلتنگش میشم.خدا ماه رمضان امسال ...

دقیقا منم اینجوریم ایشاله ماه خوبی باشه برای هممون 🙏🏻💋

انشاالله منم میگیرم..دو ساله ساله بخاطر معدم نتونستم بگیرم

انقدر ذوقشو دارم حتی از عید بیشتر..دارم ا الان تمیزکاری میکنم واسه ماه رمضون

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕