2777
2789
عنوان

بازم داداشم

108 بازدید | 10 پست

امروز تولد بابام بود با مامانم رفتیم براش عطر خریدیم وقتی اومدیم خونه عاشق بوی عطره شده بودن کلی ذوق داشتم

بعد پشت تلفن داداشم گفت چی خریدی گفتم عطر و کیک گفت چقدر شد گفتم دو تومن گفت میرفتی اینو براش پیرهن میگرفتی فلان فیسار

گفت خب دیگه اینو گرفتیم هعی تکرار نکن

اومد خونه همش گفت این چیه بوی نمیدونم چیشی میده(قبل اینکه بابام بیاد گفت بوی کاپیتان بلک میده گفتم اره شبیهه ولی اون نیست)بعد که بابام اومد هعی چرت و پرت گفت اصلا حالمو بد کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصمیم دارم شیشه عطره رو یجای دیگه خالی کنم برم کل شیشه عطره رو از ادکلنش که چون گرون خریده دلش نمیاد استفاده کنه پر کنم خیلی جلو خودمو گرفتم عطره رو نشکونم اینطوری خراب کرد حالمو

داداشتون تو دوره PMS عه

همیشه اینطوریه اسمشم میذاره شوخی

الان گفت قهر کردی چرا حرف نمیزنی گفتم با ادمی که بلد نیست حرف بزنه نمیخوام حرف بزنم که اعصابم خراب بشه دیگه هیچی نگفت رفت تو اتاق

همش اینطوریه همششش

همیشه اینطوریه اسمشم میذاره شوخی الان گفت قهر کردی چرا حرف نمیزنی گفتم با ادمی که بلد نیست حرف بزنه ...

احتمالا حسودیش شده؟😂

خواسته با این حرفاش اعلام موجودیت کنه بگه مثلا منم آدمم

جدیش نگیرید.

احتمالا حسودیش شده؟😂خواسته با این حرفاش اعلام موجودیت کنه بگه مثلا منم آدممجدیش نگیرید.

اخه منممیتونم خیلی حرفا رو تو جمع بزنم ضایعش کنم ولی نمیکنم شعورشو دارم

ولی اون نداره من شیش ساله باهاش دو کلمه حرف نتونستم بزنم هیچوقت نتونستم حالمو بهش بگم

از بس خودخواهه

هربار باهاش درد و دل کرده بودم تو بچگی توی شیش سال پیش هربار توی هر جمع حرفامو با بدترین جمله بندی کوبید تو صورتم و مسخره کرد💔🥲