2777
2789
عنوان

زنای حسود

1 بازدید | 13 پست

زنایی ک با مردای متاهل رابطه دارن مریضن حسودن نمیتونن خوشبختی یه زن دیگ رو ببینن و میخان آوار شن رو زندگی یکی دیگ...چون دیدم ک با مجرد هم اوکی نمیشن و چقدر حسودی زن طرف رو میکنن..اینقدر طرفدار اینانباشید و خیانت هیچ توجیحی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه عده احمق که منظورتو متوجه نشدن میان میریزن سرت که چرا ضد همجنس خودتی به همجنس خودت توهین نکن چون همش تقصیر شوهر طرفه و ....

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

بزار قانع ات کنم

اگه زنی با شوهری دوست داشت تعقصیر زنه نیست تعقصیر شوهره است چون تو زنه رو دوست نداری تو با زنه ازدواج نکردی تو به زنه تعهدد نداری همه اینا رو شوهرت داره

پس قبلا اینمه زنه زندگی کسیو خرابه کنه اولین نفر شوهرهست که زندگی شو خراب کرده زن خراب که سمت مردا بره زیاد اما مرد نباید بهش رو بده تمامم

بزار قانع ات کنم اگه زنی با شوهری دوست داشت تعقصیر زنه نیست تعقصیر شوهره است چون تو زنه رو دوست ندار ...

خب من چرا ب همجنس خودم رحم نکنم؟ خودم بزارم جای اون زن ک باشوهرش اوکی میشم؟آیا وجدانم اجازه میده؟

خب من چرا ب همجنس خودم رحم نکنم؟ خودم بزارم جای اون زن ک باشوهرش اوکی میشم؟آیا وجدانم اجازه میده؟

عزیزم خیلیا وجدان ندارن خیلیا کثیفن توهین نمیکنم اما زنی که با مرد متاهل باشه و اینو بدونه که متاهله واقعن هم کثیفه

اما اینجور ادما شاید کم نباشن

بهتر شوهر طرف بعش رو نده درخواستش رو قبول نکنه بگه من متاهلم زنم رو دوس دارم

چون قبل زنه این مرداست که خیانت میکنه چون اون وظعیه ای زیادی در برابر تو داره تا زنه

بزار قانع ات کنم اگه زنی با شوهری دوست داشت تعقصیر زنه نیست تعقصیر شوهره است چون تو زنه رو دوست ندار ...

عزیزم اصلا همه اینا به کنار اصلا ما کاری نداریم که تقصیر کیه و کی از کی خوشش نمیاد کی خوشش میاد اصلا اون مرد کثیف و زن بدبختشو ولش

ما در مورد نیت و کاری که اون نفر سوم رابطه انجام میده حرف میزنیم

همچین شخصی گناهکاره دقیقا مثه همون مرد که خیانت کرده ب زنش اینم مثه اون مرد گناهکاره مثه یه دزد مثه یه قاتل مثه همه جرم ها و گناهای دنیا اون زن هم یه گناهکار کثیفه و فقط و فقط با این کار شخصیت و شرافت خودشو نابود کرده اینهمه پسر و مرد مجرد هست چرا باید آدم بره با یه آدم متاهل ؟؟؟

اون آدم متاهل اگه زنشو نمیخواد دوسش نداره واقعا خب طلاقش بده چنین مردایی هیییییچ اعتمادی بهشون نیست که آدم بره بهشون دل بده اینا به زن خودشون وفا نمیکنن چه برسه به کسی دیگه

چرا باید آدم با مردی بره تو رابطه که تو دستشویی جواب زنگو پیامشو بدع؟ اسمشو سیو کنه اصغر بقال و علی کارواش

چرا نباید آدم با کسی دوست بشه که اسمشو عشقم و نفسم سیو کنه؟؟؟

اینا فقط خطاب به افرادی هست که با آدم متاهل وارد رابطه میشن

چه مرد چه زن

کثیفن خییییلی کثیفن

تو خودت نسبت به مردی که با زنای متأهل دوست میشه و ازشون سو استفاده میکنه چه حسی داری ؟؟؟

همون حس هم باید ب چنین زنایی داشته باشیم هرچند بی فایده اس نه ریشه اینا خشک میشه نه آدمای خیانتکار

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

عزیزم اصلا همه اینا به کنار اصلا ما کاری نداریم که تقصیر کیه و کی از کی خوشش نمیاد کی خوشش میاد اصلا ...

نظر من این بود مرد نباید رو بده همین

هردوشون ادم کثیفین

حرفات هم منطقی اما ادم کثیف این چیزا رو نمیدونن اونا نمیدونن ممکنه جقدر بع همجنس خودشون بی رحمی کرده باشن اکه یکم خودشو جاش میذاشت اینکارو نمیکرد اما اینجور زنا به فکر یو استفاده اشونن همین

نظر من این بود مرد نباید رو بده همین هردوشون ادم کثیفین حرفات هم منطقی اما ادم کثیف این چیزا رو نمی ...

اصلا به همجنس خودشون فکر نکنن نمیخواد فکر کنن عوضیا

به خودشون فکر کنن حداقل به شرف خودشون هرچند که اینا شرف و ارزشی ندارن کثافتا