2777
2789
عنوان

خرید طلا

1 بازدید | 13 پست

برای منی که خرید هامو از گرمی زیر 10 تومن شروع کردم نقد کنم یا خرید رو ادامه بدم همچنان

خیلی کارها میتونم بکنم باهاش حتی میتونه یه آرزو رو واسم براورده کنه

ولی از نقد کردن واهمه دارم

کسی تجربشو داشته؟

سامان هستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حداقل تا سه ماه اینده نفروش کاهشو افزایش داره، اما نهایت افزایشیه

مشکل اینه تا سه ماه مثلا صبر کردم به قول شما کاهش و افزایش بخوره

تورم خودمونو چیکار کنم

سر به فلک کشید چی

دیگه اون طلا انقدری هم بالا نمیره

میتونه برعکسشم باشه و خیلی خوب بشه

اینکه کشور تو این بحرانه نگران کنندس

سامان هستم

مشکل اینه تا سه ماه مثلا صبر کردم به قول شما کاهش و افزایش بخورهتورم خودمونو چیکار کنمسر به فلک کشید ...

هیچی چیری به اندازه طلا افزایش نداره، نه خونه نه ماشین، تورم رو طلا هم تاثیر میزاره، ج ن گ هم فرض کن بشه، با ارزشترین و گرون ترین چیز چیه؟ اون چیزیه که نقد شوندگیش راحت تره، خونه ماشین یا طلا، کدوم نقد شوندگیش راحت تره؟ قطعا طلا، پس بدون هر اتفاقی بیفته یا نیفته رشد طلا بیشتر از خونه ماشینه

هیچی چیری به اندازه طلا افزایش نداره، نه خونه نه ماشین، تورم رو طلا هم تاثیر میزاره، ج ن گ هم فرض ...

پس دست نگه دارم

هرچه بادا باد

ممنونم ازتون🙏🏻🌹

سامان هستم

هیچی چیری به اندازه طلا افزایش نداره، نه خونه نه ماشین، تورم رو طلا هم تاثیر میزاره، ج ن گ هم فرض ...

مدتهاست تا طلا یکم میکشه بالا اکثرا فکر میکنن دیگه رشد خودشو کرذه، اما تو این چندین و چند سال معلوم شده دایم در حال رشده و متوقف نمیشه

پس دست نگه دارمهرچه بادا بادممنونم ازتون🙏🏻🌹

نگران نباش، پدرم هم یه مبلغ خیلی زیادی رو طلاگرفته، از یه کارشناس مشورت میگیره، پیشنهاد اون اینه که تا سه ماه اینده نفروشین،

هر چی خیره برات پیش بیاد

نگران نباش، پدرم هم یه مبلغ خیلی زیادی رو طلاگرفته، از یه کارشناس مشورت میگیره، پیشنهاد اون اینه ک ...

انشالله پر برکت باشه براتون

ما هم مزد صبر و سرمایمونو میگیریم دیگه

سامان هستم