2777
2789
باید بری دکتر قرص پرانول میده بهت قرص ویتامین B هم کلا برای سیستم عصبی مفیده 

ممنون گلم شما هم لرزش دارید ویتامین ب کپسوله 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم شما هم لرزش دارید ویتامین ب کپسوله 

نه من لرزش ندارم دستام عرق میکنه قرص دکتر قرص پرانول (پروپرانول ) رو تجویز کرد برام میدونم برای کسایی که لرزش دست هم دارن تجویز میشه البته مصرف خودسرانش رو پیشنهاد نمیکنم  انواع ویتامین ب هم برای اعصاب و استرس تجویز میشه هم به صورت قرص و کپسول من یه کپسول خارجی خریدم که به صورت ازاد هم میفروشن کلا برای استرس و اضطراب هست که عالیه عکسشو براتون الان میفرستم 

خیر ببینی عزیز اسم فارسیش چیه؟شما استفاده میکنید چقدر طول میکشه اثر کنه؟عرق دست شما هم به خاطر استرس ...

ممنون عزیزم اسمش استرس فرمولاس من که تا میخورم نیم ساعت بعدش خوب میشم بستگی به بدنت داره عرق دستمم متاسفانه ارثیه ولی با استرس زیاد میشه 

[QUOTE=59521428]ممنون عزیزم اسمش استرس فرمولاس من که تا میخورم نیم ساعت بعدش خوب میشم بستگی به بدنت داره عرق دستمم م ...               لرزش دست منم ارثیه با استرس زیاد میشه شما پرانول چن میخوری؟من 40 مصرف میکنم ولی باز دستام میلرزه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
اره کپسولا با پرانول میخورید تداخل نداره؟

پرانول دیگه نمیخورم قرص هم فقط ماهی یک بار میخورم چون دیگه استرس ندارم و بهترم ولی شما اگه چنتا قرص دیگه مصرف میکنید بهتره با دکتر داروخونه مشورت کنید