2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 93 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واقعا آدم همیشه از همجنساش میخوره میگم تیکه انداخت منم کفری شدم اینو گفتم معنای بدی هم نداره اونم با ...

خب عزیزم ما که نمیدونیم تیکه اون چی بوده یه جوری تعریف کردی ما فکر کردیم شروع کننده خودت بودی

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
حقیقتا زبون درازی نیست اگه قرار باشه مقایسه اشتباه بکنید منم بلدم شمارو مقایسه کنم آخه

این مدل مرض ریختن تو سایت زنونه قدیمی شده پسر خوب

اینجا کسی آدم حسابت نمیکنه

بدتر قهوه ای میشی

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

اره همینو بگو آبجی بیا حسابشو برسیم نظرت ؟

باش گزارش بزن

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
خواهرم نت قطع باشه مثه زمان قدیم نامه که نمیشه زد باید یه راه ارتباطی پیدا کنیم

خب اگه قرار باشه نت قطع باشه همه مردا بریزن اینجا که نمیشه میرفتی یه برنامه دیگه حالا چرا نی نی سایت؟اینجارو چجوری پیدا کردی

هردو را بارسم شکل نشان دهید😂🤣🤣😂

دهنت سرویس🤣🤣🤣