رفتم پیشش خوابیدم گفتم گوشی دستش بود منم بغلش کردم و... گفتم بیا اینطرفی یه تیکه انداخت وگوشیو ول نکرد و نچرخید منم کفری شدم گفتم کاش اونجا کلفت تر بود کوچیکه چقدر بهم گفت پس اونجای تو هم گشاده گفتم کار خودته از اول که نبوده مگه دختر میشه گشاد باشه گفت چرا بوده اعصابم خورده معنی بدی نداره خاک برسر بیناموسی بیشرف فکر نمیکنه چی از دهنش بیرون میاد داره چی بودنو به من نسبت میده بیناموس بیغیرت چه واکنشی نشون بدم
تو چی میدونی مردا چقدر براشون آلتشون مهمه خودت خجالت نکشیدی !?️ جواب های هوی دیگه ناراحت چی شدی ؟ گفتی کوچیکه کوتاه اونم گفته تو گشادی خوب الان از چی دلخوری !?️!?️😑
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️
الان تو آماده هیای و متاسفانه همسرت آماده نیست و ابن باعث دلخوری جفتتون شده بیخیال
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده