2777
2789
عنوان

زایمان کردم 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 52 پست
عزیزم از دردش بگو،من خیلی میترسم

من چون خیل میخوندم از تجربیات و مقالات توقعم درد بیشتری بود درحدی که دکتر گفت داره میاد باور نکردم گفتم هنوز زوده

تجربه من اینه که دردش کم نبود

زیاد بود اما انگار ادم میدونه اون لحظه که میتونه و کلا دردش قابل تشبیه به هیچی نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر کنم همه رفتن بخوابن😅

از همه اونایی که تبریک گفتن خیلی ممنونم😘

فامیل که برا دیدنم میومدن انقدر به حواشی و اینکارو بکن اونکارو نکن و اینو بخور اونو نخور و سوال های بیخود و فضولی پرداختن کلا تبریک اینجوری کسی بهم نگفته بود

تبریکای اینجا الان حس موفقیت بهم داد😅😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب صبح جمعه تون بخیر الان سوالامو میپرسم😅

درمورد بخیه دکترم به من گفت 4 5تا بخیه خوردی و برش کوچیک 5 6سانتی بوده

روز ده بعد زایمانمم رفتم چکاپ گفت خوبه داخلی هات جوش خورده بیرونی هام میفته دوتا کرم داد یکی شبا یکی صبحا به ب

محل بخیه هام بزنم

الان بخیه هام درد ندارن ولی گاهی خارش دارن

و مسئله اینه که خیلی نگران جای بخیه ام

اخه با اینه موقع کرم زدن که نگاه می کردم انگار اون قسمت بخیه بازه مثل حفره بخیه اشم تا الان نیفتاده هنوز

بعد یه تیکه از بخیه انگار مثل گوشته اون چی میشه؟

خیلی تاپیک خوندم یه سری گفتن خوب میشه مثل اول یه سری گفتن جاش میمونه ولی سوال اصلی من اینه که چقدر طول میکشه بهتر بشه اون حفره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب صبح جمعه تون بخیر الان سوالامو میپرسم😅درمورد بخیه دکترم به من گفت 4 5تا بخیه خوردی و برش کوچیک 5 ...

عزیزدلم اولا خیلی عالی شما ی مادر قوی هستی

دوما اصلا نگران این چیزا نباش تا ۴ ماه حداکثر دیگ ظاهر اون قسمت درست میشه و به حالت قبل برمیگرده

منم یادمه از ۴ یا ۵ سالگی به زایمان طبیعی فکر میکردم و مثل چی میترسیدم😂 اخرم سزارین شدم

دقیقا 😂

من با فکر دردش هم اگه در آینده بچه دار شدم طبیعی انجام میدم دردش یکباره ولی بعدش راحت تر از سزارینه

خدا به زن ها قدرتی داده که بتونن درد تحمل کنن درسته مرگباره ولی تموم میشه اما بعدش راحت تری😁

مبارکه عزیزم به سلامتی💞😻🥺

عزیزدلم اولا خیلی عالی شما ی مادر قوی هستی دوما اصلا نگران این چیزا نباش تا ۴ ماه حداکثر دیگ ظاهر او ...

مرسی🥺😘

خداروشکر فکر کردم چند سال طول بکشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40