نازیمحمد مدیر عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 6266 عنوان بیا بگم | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 21 پست از بس گفتم نی نی میخام انگار خدا داره بازیم میده باردار نشدمدیگ تصمیم گرفتم از بارداری بیام بیرون ۵سال شده دیگ 😔😔 1404/11/16 | 23:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gdghj عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 837 تنبلی دارم امیدارم دامنت سبز بشه زودی زود . ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 9761 آرهدکتر میگ چیزی نیست ورزش کنی میشیولا الان۵ساله نشدم خب😔 میدونی همین استرس و غصه ای که داری یکی از دلایل اینه که اسپرمو از بین میبری تو بدن خودت؟؟ بسپار به اونی که بهش امید داری اگ واقعا بهش ایمان داری به دست خودش بسپار راه درمانتو درست پیش برو تغذیه و ورزشو کامل رعایت کن میشه حتما (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
نازیمحمد مدیر استارتر عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 6266 عزیزم تنبلی تخمدان چیزی نیس دکتر برو زود زود حل میشه من نازایی جدی دیدم الان دوتا بچه داره با این هم ... فداتشم ممنونمن ک میرم دکترم میگ ورزش کنی میشیناامید شدم خب۵سال شده 😔
نازیمحمد مدیر استارتر عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 6266 میدونی همین استرس و غصه ای که داری یکی از دلایل اینه که اسپرمو از بین میبری تو بدن خودت؟؟ بسپار به ا ... اره شنیدم میگن استرس هم سمهسعی میکنم چشم ممنون🥹
nazanin6768 عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 3796 آرهدکتر میگ چیزی نیست ورزش کنی میشیولا الان۵ساله نشدم خب😔 ورزش میکنی واقعا؟مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده رو تا جاییکه میشه قطع کن چیزای سالم و طبیعی بخورورزش طوری که وزنت پایین باشه و گردش خون ناحیه ران و لگن زیاد باشه من خودم تنبلی تخمدان داشتم ولی سونو دادم چندبار دکتر گفت میتونی باردار بشی حتما حتما ورزش کن درست حسابی خیالتم راحت راحت میشی
نازیمحمد مدیر استارتر عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 6266 ورزش میکنی واقعا؟مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده رو تا جاییکه میشه قطع کن چیزای سالم و طبیعی بخورورزش ... ممنونم جانم از اینکه بهم روحیه میدینآره گلم هرروز ورزش کافی انجام میدم❤️