2777
2789
عنوان

همسر گلمم🧕

1 بازدید | 30 پست

کجایی په؟ چرا پیدات نکردم هنو؟ کائنات کی مارو بهم می رسونه؟ بیا دیگه من ۳۰ سال رد کنم دیگه زن گرفتن از سرم می پره مادر شوهرت منتظرته همش میگه این عروس آخری من کی میاد الان این جاری سومیت دوردونه اس تو که بیای جای اونو میگیری سرتر هرسه تا شون میشی😆 شوخی کردم مامانم بین عروساش فرق نمیزاره...

فقط عشقم مراقب خودت باش آرایش مارایش نکن یه کرم ضد آفتاب و آبرسان بزن کافیه سبیل هاتم بزن خودم به مامانت میگم دعوات نکنه😆😆 لباس تنگ و کوتاه نپوش حجابت رعایت کن یکم آموزش آشپزی اینام ببین زرشک پلو با مرغ و فسنجون ترش با رب انار قشنگ یاد بگیر 😋😋😋😋

اها راستی اسم انار اومد میدونی فرق تو با انار چیه؟؟

انار هزار دونس ولی تو یدونه ایی😊

مورد بعدیم اینکه من قصد دارم یه اتوبوس بسازم...

اتوشو دارم ولی بوس اش از تو میگیرم🙈🙈🙈

از این لوس بازیا خیلی بلدم کم کم برات رو می کنم😂😂 فعلا خداحافظ

خدایا من دیگه رد دادم همه سینگلا رو مزدوج کن

و قسم به هنگامی که دل ات را شکستند پناهی جز پروردگارت نخواهی یافت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای قیافه من همین شکلی بووووووو ددددددد فک کردم گوشیم رفته رو دوربین سلفی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

جالب بود

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....

مردا ی سایت چه پرو و بیحیا شدن @niniyar

در من زنی زندگی میکندکه خوشبخت نیست اما هر روز به خانه اش سرو سامان میدهد برای فرزندانش مادری میکند غذا میپزد میشورد می سابد اما هیچ کس نمیداند روحش درد میکند و جسمش تظاهر به قوی بودن هیچ کس نمیداند هر شب حسرتهایش را در تار و پود ظلمت شب جا میگذارد و صبح دوباره به زندگی باز میگردد باورش سخت است اما یادت نرود من یک زن هستم.