برنج_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 1893 عنوان شماهم❓️⁉️❓️⁉️❓️⁉️ 40 بازدید | 7 پست شماهم شوهرتون میاد خونه فقط میچسبه به تلویزیون و شما بیشتر حوصلتون سر میرهیا فقط مال من اینجوریه🤔☹️😠همش اخبار و فیلم و...خسته شدمشب میرسی با من حرف بزن خببببلج کردم باهاش دیروز | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برنج_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 1893 منم همینطور گاهی دعوامون میشه از بس ساکته منم دقیقا دعوامون میشه همش
عالینا6868 عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 678 منم دقیقا دعوامون میشه همش بازم ساکته ینی دعوامونم میشه باز میگه چی بگم بعد با دوستاش یسره باتلفن حرف میزنه دلم میخاد بتونم برم سرکار خسته شدم از تنهایی حتی رفتو امدم نداریم زیاد باکسی
برنج_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 1893 بازم ساکته ینی دعوامونم میشه باز میگه چی بگم بعد با دوستاش یسره باتلفن حرف میزنه دلم میخاد بتونم برم ... چقدر مثل منیفقط فرقمون اینه شوهرمم دوست و رفیق نداره و نه بیرون میره نه تلفنی حرف میزنهفقط میاد خونه اخلاق ندارههمش میگه خسته ام و میوفته جلو تلوزیونواقعا خسته شدم دیگه
عالینا6868 عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 678 چقدر مثل منیفقط فرقمون اینه شوهرمم دوست و رفیق نداره و نه بیرون میره نه تلفنی حرف میزنهفقط میاد خونه ... اره انرژی منفیه همش و افسردم کرده چون هم اخلاق خوبی نداره هم پولی ک برم خرج کنم حداقل
برنج_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 1893 اره انرژی منفیه همش و افسردم کرده چون هم اخلاق خوبی نداره هم پولی ک برم خرج کنم حداقل عزیزم اینم خیلی اخلاقش بدهتا میام شروع کنم به حرف زدنسریع گارد میگیرهدیگه میترسم چیزی بگم
عالینا6868 عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 678 عزیزم اینم خیلی اخلاقش بدهتا میام شروع کنم به حرف زدنسریع گارد میگیرهدیگه میترسم چیزی بگم ببین من حتی فهمیدم مریض و افسرده باشم انگار بیشتر میپسنده تا سرحال و خوشحال نمیدونم چرا