2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا امام زمانمونو برسونه❤

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

😔💔

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

قبول دارید دنیا مثل چند سال پیش نیست؟ انگار وارد عصر آخرالزمان شدیم

اره برا من از 97 به بعد دیگه تاریک شد

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

قبول دارید دنیا مثل چند سال پیش نیست؟ انگار وارد عصر آخرالزمان شدیم

خداکنه کل مردم جهان آگاه بشن همه آرزوی اومدن امام زمان بکنن اونوقت میاد اون حالت مضطر شدن اگ بشه ان شاءالله بعدش میان

والا امام زمان مونده این بشر چرا اینکارارو میکنن

و چه مسؤلیت سنگینی داریم ماهایی که مدعی به عشق او هستیم

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

لیاقتشو داریم؟ معلومه که نداریم

روایت هست دعای عهد اگ ۴۰صبح بخونین موقع ظهور از یاران امام زمان میشیم

من دوبار تلاش کردم اما قبل رسیدن ب ۴۰روز ول کردم دوباره باید شروع کنم احتمالا گناهانم مانع شده 💔

لیاقتشو داریم؟ معلومه که نداریم

اگه داشتیم که میومدن... ولی ما همیشه به مولامون امید داریم 🌹

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻