شاهدخت_ایرانی00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 656 عنوان آنیتا میای 🙏🥲 1 بازدید | 5 پست @آنیتاراد عزیزم شما فا ل حافظ میگرفتی ؟؟میشه بگیری برام راجع ب اینکه کاری میکنه برای رابطمون یا نه..و اینکه آیا فکر درست کردن و برگشتن رو داره یا نه؟خواهش میکنممم🥲 چو ایران نباشد تن من مباد..از نسل گردآفرید..! دیروز | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنیتاراد عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1486 فعلا یکمی خودش رو سرگرم کرده، آره تلاش میکنه و احتمال داره دیدار داشته باشین (توی دلش میترسه از دستت بده)
شاهدخت_ایرانی00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 656 فعلا یکمی خودش رو سرگرم کرده، آره تلاش میکنه و احتمال داره دیدار داشته باشین (توی دلش میترسه از دستت ... مرسییییی عزیزدلمپیاممو چرا جواب نداد؟و میده؟اینم میشع بگی چو ایران نباشد تن من مباد..از نسل گردآفرید..!
آنیتاراد عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1486 مرسییییی عزیزدلمپیاممو چرا جواب نداد؟و میده؟اینم میشع بگی احتمالش کمه. از جایی چیزی درموردت شنیده؟ یا یه آشنا یا دوست یچیزی گفته، فحش دادی بهش؟ یه حرفی باعث شده ازت دور بشه.
شاهدخت_ایرانی00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 656 احتمالش کمه. از جایی چیزی درموردت شنیده؟ یا یه آشنا یا دوست یچیزی گفته، فحش دادی بهش؟ یه حرفی باعث ش ... اره درستهه🥲😂خب منم دیگه چیزی نمیگم ببینم خودش چیکار میکنه چو ایران نباشد تن من مباد..از نسل گردآفرید..!
آنیتاراد عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1486 اره درستهه🥲😂خب منم دیگه چیزی نمیگم ببینم خودش چیکار میکنه خواهش میکنم عزیزم