2777
2789

هیچی رفتم کلاس موسیقی برگشتنی بچه ها را بردم پارک همسرم عصر اومد جلو تلویزیون فقطممممممم شبکه خبر😐

منم گردن درد دارم افتادم رو تخت

اطرافش را کرده سرشاااار از پوست تخمه کل مبل و زیر مبل و میز و... دلم مبخواد بزنمش

هیج جا نرفتیم

شام خوردیم

شوهرم الان داره چرتش میگیره جلو تلویزیون

چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی رفتم کلاس موسیقی برگشتنی بچه ها را بردم پارک همسرم عصر اومد جلو تلویزیون فقطممممممم شبکه خبر😐م ...

😂😂

ولش کن یه شب تعطیله

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
همه شوهرا هم جلو تلویزیون

😂😂👍

چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷

حالا تعطیله بایدپوست تخمه پخش کنه؟😐🤣بعد مردم با فوتبال و سریال و... تخمه می شکونن کی دیدی با اخبار ...

بنده خدا هوس کرده😂

مگ برنامه ندارین😂

😐😐یا خدا چه سوالی بود؟

هیچی ولش

سوالتون خیلی خیلی خصوصی بود

رفته بودیم خریدعید تازه برگشتیم شام سوخاری خوردیم بساط قلیون میخوایم بچینم بعدشم بازی و فیلم

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

رفته بودیم خریدعید تازه برگشتیم شام سوخاری خوردیم بساط قلیون میخوایم بچینم بعدشم بازی و فیلم

چ خوب از الان رفتین خرید عید