2777
2789
عنوان

اختلاف زیاد

85 بازدید | 2 پست

سلام وقت بخیر.من ی دخترم درسم تموم شده میخام تازه برم ۲ ساله درسم تموم شده . خانوادم گفتن جاهای خصوصی شرکتا نرو درسات خوبه بشین برا آزمونا بخون . دوجا هم کتبی قبول شدم بانک و آموزش پرورش منتهی فایده نداره اینقدر پارتی بازی و سفارش شده ها هستن که . دیگ تصمیم گرفتم برم بعد تعطیلات عید جایی مشغول شم .اما مشکلم اینه ک با ی پسری هستم ۳ ساله .میدونستم اول خیلی اختلاف داریم اونا واقعا پول دارن . ماخونمون ساده اندر ساده مبل نداریم حتی ی خانوادع پرجمعیت هستیم من بچه ۶ ام آخری . اونا هر ۳ ماه ی مبل عوض میکنن. خانوادشون هر نوقع از سال ی جان تابستون ی جای خنک بهار شمال پاییز کیش .همه جا خونه دارن . ما در مقابل اونا فقیریم واقعا . پدرم ی بازنشسته هنووز پیکان داره .درسته خاهربرادرام همه بزرگترن اما همه مشغول زندگیای خودشونن . حالا ک داره جدی میشه خجالت میکشم بگم بیان . همش میگ چرا دل دل میکنی اینقدر بیا تا عید کلک بکنیم بریم دیگ . ب نظرتون از وضعیت زندگیمون میدونع! ب روم نیاورده؟ یا منم چیزی نگفتم تا حالا هیجوقت ازم نپرسیده زندگی شما چجوریه منم نگفتم الان سختمه بگم موندم چکنم میترسم بگم پشیمون شه خب منم دوسش دارم

عزیزم این اختلاف به جایی نمیرسه

حتی اگه به هم هم برسین همش احساس تحقیر و کنایه و کم بودن مثل پتک تو سرت کوبیده میشه

جرئت نداری به شوهرت بگی چیزی بخره یا حتی جرئت نداری حرفی بزنی

دیگه خوددانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.