سلام وقت بخیر.من ی دخترم درسم تموم شده میخام تازه برم ۲ ساله درسم تموم شده . خانوادم گفتن جاهای خصوصی شرکتا نرو درسات خوبه بشین برا آزمونا بخون . دوجا هم کتبی قبول شدم بانک و آموزش پرورش منتهی فایده نداره اینقدر پارتی بازی و سفارش شده ها هستن که . دیگ تصمیم گرفتم برم بعد تعطیلات عید جایی مشغول شم .اما مشکلم اینه ک با ی پسری هستم ۳ ساله .میدونستم اول خیلی اختلاف داریم اونا واقعا پول دارن . ماخونمون ساده اندر ساده مبل نداریم حتی ی خانوادع پرجمعیت هستیم من بچه ۶ ام آخری . اونا هر ۳ ماه ی مبل عوض میکنن. خانوادشون هر نوقع از سال ی جان تابستون ی جای خنک بهار شمال پاییز کیش .همه جا خونه دارن . ما در مقابل اونا فقیریم واقعا . پدرم ی بازنشسته هنووز پیکان داره .درسته خاهربرادرام همه بزرگترن اما همه مشغول زندگیای خودشونن . حالا ک داره جدی میشه خجالت میکشم بگم بیان . همش میگ چرا دل دل میکنی اینقدر بیا تا عید کلک بکنیم بریم دیگ . ب نظرتون از وضعیت زندگیمون میدونع! ب روم نیاورده؟ یا منم چیزی نگفتم تا حالا هیجوقت ازم نپرسیده زندگی شما چجوریه منم نگفتم الان سختمه بگم موندم چکنم میترسم بگم پشیمون شه خب منم دوسش دارم