2777
2789
عنوان

سوپرایز کردن!!!

293 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

میخوام شوهرمو سوپرایز کنم اما نمیدونم چه شکلی و چجوری کمکم میکنین😘😘

هنوز خونه خودمون نرفتیم.

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ

اونم تو این جریانا هست؟سوپرایزت کرده تاحالا؟

منکه سال اول فقط به فکره این چیزا بودم که چجوری خوشحالش کنم...وقتی دیدم اون به هیچجاش نیست منم دیگه بیخیال شدم.چ روز دیگه تولدشه...با اککککککککککککررررررررراهه تمام میخوام براش یه عطر بگیرم و پرت کنم تو صورتش

میتونی یه چیزی به محل کارش پست کنی یا اینکه سرزده بری محل کارش براش غذای مورد علاقشو‌درست کنی

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم تو این جریانا هست؟سوپرایزت کرده تاحالا؟ منکه سال اول فقط به فکره این چیزا بودم که چجوری خوشحال ...

وای چقد خشن 

شوهر منم دنبال سورپرایز کردن و جینگولک بازی نیس 

ولی‌من باز براش تولد میگیرم!

اونم تو این جریانا هست؟سوپرایزت کرده تاحالا؟ منکه سال اول فقط به فکره این چیزا بودم که چجوری خوشحال ...

اره خیلی 

خخخخ چه خشن

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ

من ميخوام براش خونه خواهرش تولد بگيرم سورپرايزى 

ماهم نامزديم 

كادوش رو هفته ديگه ميرم ميگيرم 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
سورپرایز تولد؟     نامزدین؟

فرقی نداره عزیزم کلا میخوام یجوری سوپرایزش کنم

هنوز خونه خودمون نرفتیم

میتونی یه چیزی به محل کارش پست کنی یا اینکه سرزده بری محل کارش براش غذای مورد علاقشو‌درست کنی

خیلی دوست دارم این کارو ان شاءالله در اینده چون الان دانشجویه عزیزم 

یه کافه اجرا کن توشو پر از بادکنک کن از اینا که رو هوا وایمیسته  کیگ بگیر بدم با شوهرت اونجا قرار بذار تا وارد میشه اهنگ تولدت مبارک پخش شه امسال من اینجوری سورپرایز شدم خیلی خووب بود

یه کافه اجرا کن توشو پر از بادکنک کن از اینا که رو هوا وایمیسته  کیگ بگیر بدم با شوهرت اونجا قر ...

عه خیلی عالیه

من ميخوام براش خونه خواهرش تولد بگيرم سورپرايزى  ماهم نامزديم  كادوش رو هفته ديگه ميرم م ...

سلام خوبی

ب جایی رسیدی؟   

خوبه میتونی خونه خواهرش بگیری 

من با مامانش زیاد راحت نیسم 

احتمالا بریم پارک یا خونه خودمون!

وای چقد خشن  شوهر منم دنبال سورپرایز کردن و جینگولک بازی نیس  ولی‌من باز براش تولد میگیر ...

الان باهم قهریم اخه حس قشنگ حرف زدن دربارش و نمیتونم تو خودم ایجاد کنم...مردا موجودات متوقعی هستن که فک میکنن زنا افریده شدن تا بهشون خدمات برسونن....البته  تعداد اندکی از این قشر استثناان

حتی یه اهنگه ترکی داریم که میگه:آلله قیزی یارادیب
اوغلان سوبای گالمیه! که معنیش این میشه که خدادخترو افریده که پسر مجرد نمونه!!!!