2777
2789
عنوان

چکار کنم؟؟

376 بازدید | 20 پست

خواهر جاریم شمالن. واسه اخر هفته دیگه جاری وشوهرش دارن میرن اونجا. به شوهرمم گفتن که شما هم بیاید. من تا حالا نرفتم خونشون منظورم خونه خواهر جاریمه.فقط یکی دوبا اومدن اینجا دیدمشون. که خیلی افاده ای هستن وخیلی پر حرف وشلوغ.ولی من یکم ساکت وکم حرفم البته اصلا خجالتی نیستم.ولی باکسی که زیاد اشنا نیستم حرفی واسه گفتن ندارم.حالا من موندم که برم یا نه ؟چون میدونم جاری وشوهرش تا به اونها برسن دیگه مارو فراموش میکنن.ومن تنها میمونم وچون ساکتم شاید بهم خوش نگذره. بعدشم چون اونها خیلی هم افاده ای هستن بگین چکتر کنم جلوی اونها کم نیارم.از نظر رفتاری وگفتاری وتیپ وقیافه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نميتونيم دوتايي برين گردش؟اخه دوروز ادم بره هتل يا جا بگيره سنگين تره بري خونش چكار صميمي نيستين مجب ...

اخه اونها با فامیلهای من صمیمی میشن سریع. من یکم خنگم. بلد نیستم با کسی صمیمی بشم.