2777
2789
عنوان

عروس هلندی

46 بازدید | 10 پست

میشه درمورد طریقه نگهداری و خوبی ها و بدی های عروس هلندی بگین میخوام بخرم ولی هیچ اطلاعاتی درمورد عروس هلندی ندارم و درضمن من درس ایناهم میخونم ممکنه مزاحمت ایجادکنه؟ و مثلا نتونتم بخونم و اینا کلا هرچی راجبش میدونین بگین چون میخوام اگه خریدم به بهترین نحو ازش نگهداری کنم و اگه تواناییش رو ندارم نخرم

خیلی سخت عادت میکنه به یه نفر از اهالی خونه عادت میکنه معمولا بعد تو قفس اصلا نمیمونه کلا تو خونه واسه خودش میچرخه واسه خواب و غذافقط میره تو قفسش تخمه و اینا دوست داره هرچند وقت یکبار ببریش پیش دامپزشک ناخن هاشو بگیره نیاز به توجه داره بهش توجه نکنید افسرده میشه یا باید جفت براش بگیرید یا توجه زیادی بکنید بهش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام بخرم ولی نمی دونم عروس هلندی یا طوطی

من قبلا هروس هلندی داشتم ولی مرد😢😢😭😭😭😭

عروس هلندی زیاد تنها باشه افسرده میشه موجود اجتماعی ای هست

باید باهاش بازی کنی حرف بزنی و......

و زیادمنباید توی قفس باشه

یعنی تقریبا فقط شب توی قفس باشه

تخمه هم می خوره 😂

غذای دیگه هم باید غیر از دانه بهش داد مثل تخم ابپز که سفیدش را رنده کردی

اب بازی هم دوست دارند باید چند وقت یه بار براشون یه کاسه اب بزاری اب بازی و حمام کنند

به سرما حساس هستند

و مراقب باش از جا مطمعن بگیر عروس هلندی من از اول که خریدم مریض بودش😭😭

آهان ممنون دیگه باید چه غذایی بهش داد؟سروصدا زیادداره؟

تخمه و ارزن میخوره

بستگی داره بهش توجه نکنی چرا کلی جیغ جیغ میکنه مشکلی نداشته باشه نه ارومه البته بستگی داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم میخوام بخرم ولی نمی دونم عروس هلندی یا طوطیمن قبلا هروس هلندی داشتم ولی مرد😢😢😭😭😭😭عروس هلند ...

وای آخی عزیزم🥺چشم ممنون بابت راهنماییت💓من خودم شاید نتونم زیاد بهش برسم ولی خب مامان اینامم هستن فقط میترسم برا درسم مزاحمت ایجاد کنه