2777
2789
عنوان

آینده من

37 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من کنکوری هستم پشت موندم سال اوله تا الان هم درگیر مریضی بودم وقت محدوده و برا نیرو دریایی هم ثبت نام کردم تجربی شرایط اقتصادی خوبی ندارم اما عاشق رشتمم به خصوص شیمی اما تو زیست و ریاضیات ضعیفم و در ضمن فقط تا تابستان امسال تو خونه موندنیم چون مثل یه اشغال بهم نگاه میشه اگر جای من بودید چیکار میکردید لطفاً واقع بینانه نظر بدید ممنون

درسو میخوندم
هدفت چیه تو تجربی؟

هیچی بدتر از این نیست یه دختر نتونه توی چشمای پدر و مادرش نگاه کنه و هر لحظه شرمنده موهای سفیدشون باشه شروع کردم به درس خوندن تا دندون قبول بشم و یبارم که شده برق توی چشماشونو ببینم میشه برای این دختر بی پنهاه و سردرگم صلوات بفرستید یا دعا کنید؟ اینکه خدا کمکش کنه امسال دندون قبول شه تا خوشحالی پدر و مادرشو ببینه و بعد تا اخر عمرش میخواد فقط به داد دندونای مردم برسه و یه وشه کوچیک از درداشونو پاک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی که قبول بشم چون واقعا شرایط اقتصادی و احساس خوبی ندارم حتی پرستاری هم باشه میرم اما علاقه دندون ...

نگو هرچی قبول میشم میتونی دندون قبول شی واقعا بدون هزینه کردن
برو کتابخونه درس بخون
الان دیکه قبول شدن ربطی به شرایط اقتصادی نداره
همه منابعو تو اینترنت میشه پیدا کرد
منم دوازدهمم و رشتم تجربیه و تا الان نخوندم
زمان باقی مونده رو تلاش کن نشد سال دیگه حتما میتونی بری دندون

هیچی بدتر از این نیست یه دختر نتونه توی چشمای پدر و مادرش نگاه کنه و هر لحظه شرمنده موهای سفیدشون باشه شروع کردم به درس خوندن تا دندون قبول بشم و یبارم که شده برق توی چشماشونو ببینم میشه برای این دختر بی پنهاه و سردرگم صلوات بفرستید یا دعا کنید؟ اینکه خدا کمکش کنه امسال دندون قبول شه تا خوشحالی پدر و مادرشو ببینه و بعد تا اخر عمرش میخواد فقط به داد دندونای مردم برسه و یه وشه کوچیک از درداشونو پاک کنه

نگو هرچی قبول میشم میتونی دندون قبول شی واقعا بدون هزینه کردنبرو کتابخونه درس بخونالان دیکه قبول شدن ...

گفتم بهت اگه نشه تابستان باید برم تو یه شرکت کارگری سال پیش نزدیک به دویست میلیون هزینه کردم از کلاس و کتاب هیچ چیز کم ندارم امسال هم که درگیر مریضی بودم نمیدونم از کجا شروع کنم

نگو هرچی قبول میشم میتونی دندون قبول شی واقعا بدون هزینه کردنبرو کتابخونه درس بخونالان دیکه قبول شدن ...

یه چیز دیگه بعد یه هفته خوندن دوباره از درس زده میشم اصلاً استمرار ندارم جا میزنم هی