2777
2789
عنوان

میشه دعام کنید😔😔😔🙏🏻🙏🏻

44 بازدید | 11 پست

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

میشه شما هم برای من دعا کنید.

بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم

نادِ عَلیّاً مَظهَرَ العَجائِب

تَجِدهُ عَوْناً لَکَ فِی النَّوائِب لی اِلَی اللهِ حاجَتی وَ عَلَیهِ مُعَوَّلی

کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتُ مُنقَضی فی ظِلِّ اللهِ وَ یُضِلِلِ اللهُ لی اَدعُوکَ

کُلَّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ

بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ

بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ

اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ اللهُ اَکبَرُ اَنَا مِن شَرِّ اَعدائِکَ

بَرِیءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَ عَلَیکَ مُعتَمِدی

بِحَقِّ إِیّاکَ نَعبُدُ وَ إِیّاکَ نَستَعینُ یا اَبَا الغَیْثِ اَغِثْنی یا اَبَاالحَسَنَیْنِ اَدْرِکنی

یاسَیفَ اللهِ اَدرِکنی یا بابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّةَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی

بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ یا قَهّارُ تَقَهَّرْتَ بِالقَهرِ وَ القَهرُ فی قَهرِ قَهرِکَ

یا قَهّارُ یا قاهِرَ العَدُوِّ یا والِیَ الوَلِیِّ

یا مَظْهَرَ العَجائِبِ یا مُرتَضی عَلِیٌّ

رَمَیْتَ مَن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ الْقاتِلِ اُفَوِّضُ اَمری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصَیرٌ بِالْعِبادِ

وَ اِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیم اَدرِکنی

یا غیاثَ المُستَغیثینَ یا دَلیلَ المُتَحَیِّرِینَ

یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِّلینَ

یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ

بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعینَ

وَ الحَمدُ للِهِ رَبِّ العالَمینَ

میشه شما هم برای من دعا کنید.بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیمنادِ عَلیّاً مَظهَرَ العَجائِبتَجِدهُ عَوْ ...

🌸

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای حل شدن مشکلم هر چیزی از دستت بر میاد دعا و صلوات هر سوره ای میتونی بخون انشالله به حق ابوالفضل عباس خدا هر آرزویی داری بهش برسی از اون خدا هر چی میخوای بهت بده الهی آمین 💜💙🤲🏻🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 استاتر منم برات دعا میکنم امیدوارم هر آرزویی داری بهش برسی و به امید خدا خیلی زود به مراد دلت برسی الهی آمین صلوات میفرستم واست انشالله بهترینها نصبیت شه و همیشه خوشحال دل شاد شی

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

برای حل شدن مشکلم هر چیزی از دستت بر میاد دعا و صلوات هر سوره ای میتونی بخون انشالله به حق ابوالفضل ...

چشم

الهی به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای حل مشکلمون به نحو احسن و امضام دعا کنید ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

الهی به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای حل مشکلمون به نحو احسن و امضام دعا کنید ممنون

چشم

برای حل شدن مشکلم هر چیزی از دستت بر میاد دعا و صلوات هر سوره ای میتونی بخون انشالله به حق ابوالفضل ...

عزیزم من براتون دعای نادعلی و میخونم انشالله مشکلت حل بشه.

شماهم به نیت آشتی با شوهرم برای من میخونی؟ممنونم

بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم

نادِ عَلیّاً مَظهَرَ العَجائِب

تَجِدهُ عَوْناً لَکَ فِی النَّوائِب لی اِلَی اللهِ حاجَتی وَ عَلَیهِ مُعَوَّلی

کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتُ مُنقَضی فی ظِلِّ اللهِ وَ یُضِلِلِ اللهُ لی اَدعُوکَ

کُلَّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ

بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ

بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ

اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ اللهُ اَکبَرُ اَنَا مِن شَرِّ اَعدائِکَ

بَرِیءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَ عَلَیکَ مُعتَمِدی

بِحَقِّ إِیّاکَ نَعبُدُ وَ إِیّاکَ نَستَعینُ یا اَبَا الغَیْثِ اَغِثْنی یا اَبَاالحَسَنَیْنِ اَدْرِکنی

یاسَیفَ اللهِ اَدرِکنی یا بابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّةَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی

بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ یا قَهّارُ تَقَهَّرْتَ بِالقَهرِ وَ القَهرُ فی قَهرِ قَهرِکَ

یا قَهّارُ یا قاهِرَ العَدُوِّ یا والِیَ الوَلِیِّ

یا مَظْهَرَ العَجائِبِ یا مُرتَضی عَلِیٌّ

رَمَیْتَ مَن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ الْقاتِلِ اُفَوِّضُ اَمری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصَیرٌ بِالْعِبادِ

وَ اِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیم اَدرِکنی

یا غیاثَ المُستَغیثینَ یا دَلیلَ المُتَحَیِّرِینَ

یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِّلینَ

یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ

بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعینَ

وَ الحَمدُ للِهِ رَبِّ العالَمینَ

عزیزم من براتون دعای نادعلی و میخونم انشالله مشکلت حل بشه.شماهم به نیت آشتی با شوهرم برای من میخونی؟ ...

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا میکنم💋🐥گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین موفق باشید 💜💛به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات میفرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته میدونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین ♥️💗🫂🌹🍂💜💛🧡🤎💋💙💚🌺🥰😘😍💓🌸🤍❤️🥺🥲😅

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻💓🌸 امیدوارم خیلی زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺🤲🏻 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻🤍خدا هر مشکلی دارین حل شه و خیلی زود بهش برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا میکنم💋🐥گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشب ...

ممنونم عزیزم خیلی دعام کن.انشالله سرعقل بیاد شوهرم بچه هام گناه دارن.

برات نادعلی میخونم انشالله قبول میشی

عزیزم من براتون دعای نادعلی و میخونم انشالله مشکلت حل بشه.شماهم به نیت آشتی با شوهرم برای من میخونی؟ ...

خوندم انشالله هرچی هست خطم خیر شه الهی آمین 💙♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزم خیلی دعام کن.انشالله سرعقل بیاد شوهرم بچه هام گناه دارن.برات نادعلی میخونم انشالله قبول ...

انشالله به امید خدا درست شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40