2777
2789
عنوان

راسته ک میگن

1 بازدید | 11 پست

میگن خیلی از پسرا عاشق یه دخترن دوسش دارن، ولی

بخاطر شرایط و موقعیت مجبورن که بکشن کنار

و دیگه نیان

بنظرتون درسته؟؟ واقعا یه پسر میتونه قید دختره رو بزنه؟

چقد طول میکشه پسری که دوسال رفتارای احساسی داشته به یه دختر، ولی اعتراف نکرده

همچین پسری چقد طول میکشه دخترو فراموشش کنه و ازش بگذره ؟

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

هرکی گفته گوه خورده

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین پسرا خیلی پیچیده تر از دخترا هستن تو مرحله پیشنهاد دادن

اره دقیقا موافقم چون معمولا ما با اون احساسات و فکرای خودمون درمورد اونا نظر میدیم یا قضاوت میکنیم

درصورتی ک انگاری مردا کلا یه دنیای دیگه دارن😁

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

اره دقیقا موافقم چون معمولا ما با اون احساسات و فکرای خودمون درمورد اونا نظر میدیم یا قضاوت میکنیمدر ...

بله مردها بعد ازدواج و تو رابطه ریون ساده ای دارن نسبتا ولی برای پیشنهاد اصلا تو یه دنیای دیگه هستن

جان من برای وطن و جوانان وطن هدیه ای کم ارزش ...

من ۸ سال پای کسی نشستم ... خودش زد زیر همه چی و خیانت کرد ، برگشت که دوباره شروع کنیم ولی من نتونستم دیگه ... اما بعد از ۱۳ سال هنوز بهش فکر میکنم قلبم تند تند میزنه

آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر

من ۸ سال پای کسی نشستم ... خودش زد زیر همه چی و خیانت کرد ، برگشت که دوباره شروع کنیم ولی من نتونستم ...

ازکجا میشه فهمید حس یه پسر واقعا جدیه؟؟

مثلا پسری که دوسال رفتاراش واقعا احساسی بوده و حتی چندنفرم فهمیدن که دخترو دوس داره

اما یهویی بعده دوسال کنار بکشه و فاصله بگیره دلیلش چی میتونه باشه؟؟

خانوادش یا اطرافیانش یاچی

پسرم بله ممکنهخودمم دختر خانومی رو دوس دارم ولی از ترس از دست دادنش جرئت بیانش رو ندارم خواستید تاپی ...

ازکجا میشه فهمید حس یه پسر واقعا جدیه؟؟

مثلا پسری که دوسال رفتاراش واقعا احساسی بوده و حتی چندنفرم فهمیدن که دخترو دوس داره

اما یهویی بعده دوسال کنار بکشه و فاصله بگیره دلیلش چی میتونه باشه؟؟

خانوادش یا اطرافیانش یاچی