2821
2789
عنوان

راسته ک میگن

251 بازدید | 11 پست

میگن خیلی از پسرا عاشق یه دخترن دوسش دارن، ولی

بخاطر شرایط و موقعیت مجبورن که بکشن کنار

و دیگه نیان

بنظرتون درسته؟؟ واقعا یه پسر میتونه قید دختره رو بزنه؟

چقد طول میکشه پسری که دوسال رفتارای احساسی داشته به یه دختر، ولی اعتراف نکرده

همچین پسری چقد طول میکشه دخترو فراموشش کنه و ازش بگذره ؟

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین پسرا خیلی پیچیده تر از دخترا هستن تو مرحله پیشنهاد دادن

اره دقیقا موافقم چون معمولا ما با اون احساسات و فکرای خودمون درمورد اونا نظر میدیم یا قضاوت میکنیم

درصورتی ک انگاری مردا کلا یه دنیای دیگه دارن😁

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

اره دقیقا موافقم چون معمولا ما با اون احساسات و فکرای خودمون درمورد اونا نظر میدیم یا قضاوت میکنیمدر ...

بله مردها بعد ازدواج و تو رابطه ریون ساده ای دارن نسبتا ولی برای پیشنهاد اصلا تو یه دنیای دیگه هستن

جان من برای وطن و جوانان وطن هدیه ای کم ارزش ...

من ۸ سال پای کسی نشستم ... خودش زد زیر همه چی و خیانت کرد ، برگشت که دوباره شروع کنیم ولی من نتونستم دیگه ... اما بعد از ۱۳ سال هنوز بهش فکر میکنم قلبم تند تند میزنه

آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر

من ۸ سال پای کسی نشستم ... خودش زد زیر همه چی و خیانت کرد ، برگشت که دوباره شروع کنیم ولی من نتونستم ...

ازکجا میشه فهمید حس یه پسر واقعا جدیه؟؟

مثلا پسری که دوسال رفتاراش واقعا احساسی بوده و حتی چندنفرم فهمیدن که دخترو دوس داره

اما یهویی بعده دوسال کنار بکشه و فاصله بگیره دلیلش چی میتونه باشه؟؟

خانوادش یا اطرافیانش یاچی

پسرم بله ممکنهخودمم دختر خانومی رو دوس دارم ولی از ترس از دست دادنش جرئت بیانش رو ندارم خواستید تاپی ...

ازکجا میشه فهمید حس یه پسر واقعا جدیه؟؟

مثلا پسری که دوسال رفتاراش واقعا احساسی بوده و حتی چندنفرم فهمیدن که دخترو دوس داره

اما یهویی بعده دوسال کنار بکشه و فاصله بگیره دلیلش چی میتونه باشه؟؟

خانوادش یا اطرافیانش یاچی