2777
2789
عنوان

راسته ک میگن

252 بازدید | 11 پست

میگن خیلی از پسرا عاشق یه دخترن دوسش دارن، ولی

بخاطر شرایط و موقعیت مجبورن که بکشن کنار

و دیگه نیان

بنظرتون درسته؟؟ واقعا یه پسر میتونه قید دختره رو بزنه؟

چقد طول میکشه پسری که دوسال رفتارای احساسی داشته به یه دختر، ولی اعتراف نکرده

همچین پسری چقد طول میکشه دخترو فراموشش کنه و ازش بگذره ؟

تایپکایی که من میذارم ، ۱۰ درصدش جواب سوالمه؛ ۹۰ درصدش درمورد نام کاربریمه .........(تایپکای قبل از ۰۵/۳ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین پسرا خیلی پیچیده تر از دخترا هستن تو مرحله پیشنهاد دادن

اره دقیقا موافقم چون معمولا ما با اون احساسات و فکرای خودمون درمورد اونا نظر میدیم یا قضاوت میکنیم

درصورتی ک انگاری مردا کلا یه دنیای دیگه دارن😁

تایپکایی که من میذارم ، ۱۰ درصدش جواب سوالمه؛ ۹۰ درصدش درمورد نام کاربریمه .........(تایپکای قبل از ۰۵/۳ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️)

اره دقیقا موافقم چون معمولا ما با اون احساسات و فکرای خودمون درمورد اونا نظر میدیم یا قضاوت میکنیمدر ...

بله مردها بعد ازدواج و تو رابطه ریون ساده ای دارن نسبتا ولی برای پیشنهاد اصلا تو یه دنیای دیگه هستن

جان من برای وطن و جوانان وطن هدیه ای کم ارزش ...

امکان نداره ببین از غیر ممکن غیر ممکن تره😂

لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)

من ۸ سال پای کسی نشستم ... خودش زد زیر همه چی و خیانت کرد ، برگشت که دوباره شروع کنیم ولی من نتونستم دیگه ... اما بعد از ۱۳ سال هنوز بهش فکر میکنم قلبم تند تند میزنه

آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر

من ۸ سال پای کسی نشستم ... خودش زد زیر همه چی و خیانت کرد ، برگشت که دوباره شروع کنیم ولی من نتونستم ...

ازکجا میشه فهمید حس یه پسر واقعا جدیه؟؟

مثلا پسری که دوسال رفتاراش واقعا احساسی بوده و حتی چندنفرم فهمیدن که دخترو دوس داره

اما یهویی بعده دوسال کنار بکشه و فاصله بگیره دلیلش چی میتونه باشه؟؟

خانوادش یا اطرافیانش یاچی

پسرم بله ممکنهخودمم دختر خانومی رو دوس دارم ولی از ترس از دست دادنش جرئت بیانش رو ندارم خواستید تاپی ...

ازکجا میشه فهمید حس یه پسر واقعا جدیه؟؟

مثلا پسری که دوسال رفتاراش واقعا احساسی بوده و حتی چندنفرم فهمیدن که دخترو دوس داره

اما یهویی بعده دوسال کنار بکشه و فاصله بگیره دلیلش چی میتونه باشه؟؟

خانوادش یا اطرافیانش یاچی