2777
2789
عنوان

مادرم امشب میگه

238 بازدید | 17 پست

سر یه جریانی شوهرم با باباش قهر کرده..و نمیره.دیدنش.و حقیقتا من خبر نداشتم ک دعوا کرده و قهر کزده..بعدا خودش بهم کفت...الان چند ماهیی نمیره...و عمه شوهرم و داداشش زنگ زدن دعوا ک جرا نمیری خونه بابا...شوهرمم گفته یه چیزی بین منو بابام...حالا مامانم امشب میگه چرا نمیره..بعدا تو بد میشی.

گفتم خب منی ک ازهمه جا بی خبرم به من چه...

حالا نشسته استرس بهم داده..ک تو بد میشی..میکن کار زنشه فلان..

اهمیت نده ..خب درستشم همینه .دخالت نکن تو رابطه ی پدر و پسری

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حساب کن من تو خونه نشستم نون و ماستم میخورم یهو میبینم عه دعوا کردن منو مقصر دونستن😄

اره اینم همینه.میکن زنش نمیزاره بیاد اینجا.

باباشم خیلی بده خب جای اینکه به روش درست اشتی کنن خواهرشوواسته کرده هرچی از دهنش دراومده به شوهرم گفته..وارداشته گفته میخای تعطیل بشی از کارت..اول برو دس بوس بابات بعد بروخونه...اینم بدش اومده

وا چه غلطا انگار هییییچ اتفاقی نیوفتاده سرخود هم کاری انجام نده

اره.شوهرمم بدش اومده.

خب با مامانم میکم مشکل از خودشونه توکه میخای اشتی بدی یه مهمونی بکیر اینم دعوت کن اونم دعوت کن...مهمونیم ن..اصلا داداشتم بگو بیاد پسرشم بگو بیاد با احترام مهربونی اشتی بده..

کلا همه شون نکاه ازبالا دارن.برا همن شوهرمبدش اومده

مامانم میترسه میکه باز چو میندازن...شوهرتو پرمیکنن رابطه تون خراب میشه

تو با مادرشوهر و پدرشوهرت خوب رفتار کن احترامشان حفظ کن ولی دخالت نکن حتی بعدا که آشتی کردن باسیاستت بگو من خیلی از این قضیه ناراحت بود