2777
2789
عنوان

سایت عجیبیه😂😂

111 بازدید | 14 پست

یکیو میبینی میگه به نظرتون زشتم و فلان...عکس میزاره همه به به و چه چه راه میندازن که نههههه زشت نیستی ...خیلیم قشنگی..فلانی و ..پری ها پیشت کم میارن.وای نگا چشاشو..وای نگا لباشو...😂😂...حالا بنده خدا واقعا حق هم با خودشه و چهرش اونجوری که باید اوکی نیست...همه هم میخوان ثابت کنن خلاف اینه...که البته این مورد اوکیه...جهت بالا بردن اعتماد به نفس فرد مورد نظر و اخلاق و منش درست انسانیم همینه که هیچوقت نباید تو صورت طرف گفت چهرت اوکی نیست

اما کافیه بگی من خیلی خوشگلم...یا ویژگی مثبتی از خودت بگی...یا کلا یه چیزی بگی در مورد خودت که اوکی هست...تممماااام تلاششون رو میکنن ثابت کنن چقدر زشتی...چقدر با اون تعبیر مثبتی که از خودت داری متفاوتی....هر فردی هم اختلال خودشیفتگی نداره که زجه بزنید حتما خودشیفست داره از چهرش تعریف میکنه !چه بسا معمولا ادمای زیبا ری اشکنای مثبت از اطرافیان میبینن از بچگی تا الانشون...و گاهی عنوانش میکنن..چرا باید اینجوری بزنید تو ذوقشون..و برعکس...کسی که واقعا لیاقت به به و چه چه نداره قیافشو اونوجوری بالا ببرید

چی می زنید😂😂😂

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اینکه هیچکس نه اونقد زشته نه اونقد رویایی ک بخواد ب خودش بباله یا خودشو تحقیر کنه سعی میکنن اونی ک خودشو برده بالا بیارن پایین از ابرا و اونی ک خودتحقیری میکنه ببرن بالا ک کمی اعتمادبنفس پیدا کنه

بخاطر اینکه هیچکس نه اونقد زشته نه اونقد رویایی ک بخواد ب خودش بباله یا خودشو تحقیر کنه سعی میکنن ...

نظرتون محترمه

هرچند موافق نیستم خودم به شخصه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نظرتون محترمههرچند موافق نیستم خودم به شخصه

من خودم اونی ک خودشو تحقیر میکنه جنبه های مثبتشو میگم و اونی ک زیادی اغراق میکنه هم نمیزنم توی ذوقش

کلا تاپیکای عکس و خوشکلی و زشتی زیاد نظر نمیدم فقط نگاه میکنم اگرم بخوام نظر بدم مثبتاشو میگم ب هردو