2777
2789
عنوان

نامزدم

107 بازدید | 12 پست

بچه ها نامزدم میخواست بره یه شهر دیگه برای کار اونجا خونه داریم بعد اینجور موقع ها اکثرا باهم میریم اونجا چند روز بعد برمیگردیم ایندفعه هیچی نگفت یهو گفت داداشم هم میخواد بیاد کار داره باهم میریم درصورتی که داداشش خودش جدا میتونست بره

بعد امروز خودش گفت من میخواستم باهم بریم اما دیدم داداشمم هست دیگه بهت نگفتم منم با خنده بهش گفتم ازت انتظار ندارم من رو بذاری نیمکت ذخیره

حقیقتا یکم دلگیر شدم بنظرتون خوب بخش گفتم؟🥲

ببخشد کاری به داستان ندارم ولی نیمکت ذخیره چیه این وسط؟

میدونی معنی اصلی این حرف چیه اصلا؟ نیمکت ذخیره یعنی پسری که با چندین نفر دوسته و بقیه رو آب نمک گذاشته و با یکی خیلی فاب تره😐🥲 اینجا اصلا ربطی نداشت ازین اصلاح دیگه استفاده نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این ک چیز عادی هست حالا ی بارم داداشش رفته مشکلی ندارن که

نمیدونم بنظرت حساس نشم رو این قضیه؟

چون خیلی وقت بود پیش هم نبودیم دلم براش تنگ شده بود فکر میکردم اونم دلش تنگه بیشتر از این بابت دلگیر شدم

ولی یه بارم با داداشش بره موردی ندارههمشم نباید به مرد بچسبی کهیکم باید بهش فضا بدی جانم

نمیدونم چون خیلی وقت بود پیش هم نبودیم دلم براش تنگ شده بود فکر میکردم اونم دلش تنگه بیشتر از این بابت دلگیر شدم

نمیدونم بنظرت حساس نشم رو این قضیه؟چون خیلی وقت بود پیش هم نبودیم دلم براش تنگ شده بود فکر میکردم او ...

پیش میاد این چیزا به نظرم زیاد جدی نگیر بیشتر ب خودت اهمیت بده برا خودت ارزش قائل باش میبینی بقیه هم برات وقت میزارن وقتی آدم خیلی اهمیت میده دلش میشکنه ی جایی

باید آنقدر دلتان بشکند،تا در های آن باز شود؛(مولانا)

نمیدونم چون خیلی وقت بود پیش هم نبودیم دلم براش تنگ شده بود فکر میکردم اونم دلش تنگه بیشتر از این با ...

عشقم یه چیزی میگم تا ابد یادت باشه

نباید به مرد زیاد بچسبی

مردا مثل ما خانوما نیستن

زیاد بهشون بچسبی و بهشون وابسته باشی ازت زده میشن.

میانه رو باش!نه زیاد بهش بچسب نه فاصله بگیر

همیشه نباید باهاش باشی که

اتفاقا خوبه که ۱۰ بار با تو بره یه بار با داداشش تا قدر تو رو بدونه