2777
2789
نر پر سر و صدا ترهولی درکل نگیر،من که خیلی خیلی وابسته شدم و همه زندگیم شده تحت الشعاع این وروجکا

چرا؟از شما چه نژادی هستن؟گفتن نر پرانرژیه ولی ماده همش یجا میشینه فقط جیغ میزنه😂😂

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟از شما چه نژادی هستن؟گفتن نر پرانرژیه ولی ماده همش یجا میشینه فقط جیغ میزنه😂😂

جیغ که همشون میزنن، ولی نر زیاد آواز میخونه

من چهارتا دارم،دوتا نر دوتا ماده

یه نر و یه ماده از نژاد لوتینو دارم یه نر از سینامون و یه ماده از نژاد مرواریدی

جیغ که همشون میزنن، ولی نر زیاد آواز میخونهمن چهارتا دارم،دوتا نر دوتا مادهیه نر و یه ماده از نژاد ل ...

کدوم نژاد بهتره بنظرت بخرم؟میخام فقط ی نر بخرم چون تنهام و تقریباً تو خونه دوست دارم یه پت خونگی داشتع باشم ،میخام خودم تربیتش کنم بنظرت چند ماهه بگیرم؟اهلی باشه

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
کدوم نژاد بهتره بنظرت بخرم؟میخام فقط ی نر بخرم چون تنهام و تقریباً تو خونه دوست دارم یه پت خونگی داش ...

ببین گلم سعی کن تک نخری چون خیلی بعدا اذیت میشه! گناه داره

اولش که میخوای دستیش کنی تک بخر بعد که دستی شد براش جفت بیار

از جوجگی بیار،وقتی دون خور شده بود

حدود یک سال زمان میبره که دستی بشه! البته بعد از یک ماه باهات اوکی میشه ولی اگر دوست داری مثل توی فیلما هیچ جوره ازت نترسه،حداقل باید یک سال بگذره تا بهت اعتماد کامل کنه(به شرطی که اصلا اذیتش نکنی)! اون عروس هلندی هایی که میبینی توی فیلما خیلی با صاحبشون راه میان،ربطی به تربیت نداشته،فقط اونا زمان خیلی زیادی رو با صاحبشون بودن و علاقه شدیدی به صاحبشون دارن

این پرنده به شدت مظلوم و بی دفاعه،اگر خریدی باید صدتو براش بذاری و اجازه ندی هیچکس اذیتشون کنه،باید عاشقشون باشی!

اونا اسباب بازی نیستن،جون دارن،احساس دارن

به زور تلاش نکن چیزی رو بهشون یاد بدی،بذار هرجور دلشون میخواد زندگی کنن

پرنده های من توی خونه پادشاهی میکنن و کاملا آزادن،اینجوری باش براشون