2777
2789
عنوان

باطل کردن سحر

129 بازدید | 43 پست

خانما اگه تجربه دارین بگین.

به ی خانمی زنگ زدم میگه سالها قبل زمان عقدت و اینا ی چیزی دفن کردن برات بخاطر اونه ی سری مشکلاتت...

لطفا اگه تجربه دارین بگین...

میگه ۳۲۰۰ بده چه میدونم باطل کنم... دوستمم انجام داده راضیه....میشه بگین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو درگیر وابسته دعانویس فالگیر نکن خواهش میکنم ی مشت اراجیف خضعبلات مزخرفات وعده سر خرمن چاخان غلو امید فیک میدم پول بدی بعدم اسم مادرت بگی درگاه هات باز بشن تمومه پول فکر زندگیت اعصابت آینده ارامشت سلامتیت بهم نریز.. واقعا اگ مطمعنی داری علایمش و داری به استاد واقعی علوم غریبه انجام بده ن ی مشت حراف تیغزن شیاد پولکی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دروغ میگه شیاده خونه رو بگرد دعایی چیزی باشه پیدا میشه نباشه یعنی نیست

نه هیچی نیست.... دوستم معرفی کرد گفت برا من کارساز بوده...اون جادو تو خونشون بوده....اما من هیچوقت ندیدم چیزی....میگه با ملک ارتباط داره نه جن

خودتو درگیر وابسته دعانویس فالگیر نکن خواهش میکنم ی مشت اراجیف خضعبلات مزخرفات وعده سر خرمن چاخان غ ...

من همینجوری زنگ زدم که سوره چیزی بگه اما میگفت واسه تو طلسمت فلانه و باید حتما باطل کنی تا زندگیت به آرامش برگرده خودمم خیلی قبول ندارم تازه ۵۰۰ هزارم دادم تا چکاپ کرد مثلا

اره میگن اثر دارهایت الکرسی و ۴ قل هم خیلی خوبه ،هر روز بخون

آره راستش اینارو میخونم....اما اینکه میگفت تو خاک دفن کردن برات حس بدی داد بهم میگفت بارون بزنه باد بیاد این چون تو خاکه عمل میکنه ی سری بخورات میگفت باید دود کنم تا باطل بشه ۳۲۰۰ هم گفت بده

من همینجوری زنگ زدم که سوره چیزی بگه اما میگفت واسه تو طلسمت فلانه و باید حتما باطل کنی تا زندگیت به ...

اونا میگن طبق روش عادتشون طلسم سیاه سنگین داری کم بترسی پولا بدی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

آره راستش اینارو میخونم....اما اینکه میگفت تو خاک دفن کردن برات حس بدی داد بهم میگفت بارون بزنه باد ...

از ۲تومن شروع میکنم تا ۴۰/۵۰

نه هیچی نیست.... دوستم معرفی کرد گفت برا من کارساز بوده...اون جادو تو خونشون بوده....اما من هیچوقت ن ...

تو کل تاریخ فقط پیامبران با ملک ارتباط داشتن اینها همشون شیطان پرستن و موکل جنی دارن اگه با ملک ارتباط داره اینقدر مومنه باید قیافش نورانی باشه و واسه حل مشکل مردم پول نگیره نه اینکه ملت رو سرکیسه کنن و دعا بهت میدن موکل اون دعا میاد خونه و زندگیتو نابود میکنه ومشکلاتت رو چند برابر میکنه