2777
2789
عنوان

لباسشویی

1 بازدید | 11 پست

سلام خانما

لباسشوییمو من هر سه ماه جای پودرش و کامل درمیارم میشورم

درش اصلا نمیبندم

لباس کثیفم نمیذارم توش بمونه

لباس شسته هم نمیذارم بمونه

لاستیکشم تمیز میکنم

ولی موقع تخلیه اب وقتی کف زیاد باشه دوبار اول بوی بسیار بدی از اطراف لباسشوییم میاد

خوده لباسام بوی بد نمیگیرن

علتش چیه؟

ممکنه از فاضلاب باشه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خروجیش کجاست شیلنگ پشتش؟۵ ساله الان دارمش

نه این پایین سمت راست یه درب کوچیک مستطیلی داره اونو باز کن یه فی لتر داره تمیزش کن فقط زیرش حتما یه سینی یا لگن بذار چون آبش میریزه

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
نه این پایین سمت راست یه درب کوچیک مستطیلی داره اونو باز کن یه فی لتر داره تمیزش کن فقط زیرش حتما یه ...

اونو بهم گفتن جوراب و اشغالای لباس میمونه منم چون اصلا همچین چیزایی نمیندازم لباسشویی بازش نمیکنم اصلا😕

اونو بهم گفتن جوراب و اشغالای لباس میمونه منم چون اصلا همچین چیزایی نمیندازم لباسشویی بازش نمیکنم اص ...

خب همچنان زیاد بمونه لجن میبنده.ینی نشده لباس خاکی بندازی خیلی چرک بندازی منم زیاد استفاده نمیکنم ولی دخترم گلسرشو انداخته بود متوجه نشده بودم باز کردم اونو بردارم دیدم تمام سیاهی باورم نمیشد

خب همچنان زیاد بمونه لجن میبنده.ینی نشده لباس خاکی بندازی خیلی چرک بندازی منم زیاد استفاده نمیکنم ول ...

واااای چطور تمیزش کردی پس؟؟؟ لباسایی که میشورم و الوده نمیکنه که؟؟؟

نه واقعا لباس کثیف نمیندازم چون زود به زود میشورم تماما هم چک میشن😅

واااای چطور تمیزش کردی پس؟؟؟ لباسایی که میشورم و الوده نمیکنه که؟؟؟نه واقعا لباس کثیف نمیندازم چون ز ...

نه بابا خروجیه ربطی به داخلش نداره اون مثل صافیه که آشغالا وارد شلنگ خروجی نشه حالا یه چک بکن ضرر نداره کلا اپراتورش میگفت شش ماه یکبار باز کنید چک کنید

نه بابا خروجیه ربطی به داخلش نداره اون مثل صافیه که آشغالا وارد شلنگ خروجی نشه حالا یه چک بکن ضرر ند ...

😅😅😅۵ساله باز نکردم چه چیزایی ادم میمونه

هرچیزی میخریم برا راحتیمون هزارتا دنگ و فنگ داره

من همش حواسم به لاستیکش بود و جای پودرش

اینم اضاف شد اره حتما چک میکنم