2777
2789
هیچکس نیست؟؟

جانم در خدمتم

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم در خدمتم

من عمل قوزک پا داشتم پلاتین گذاشتم ۴۸ روز اینا گذشته بعد آتل هست الان ولی اومدم از تخت پاشم خوردم زمین با پا عمل شده یعنی محکم اومد زمین. الان میتونم انگشتام تموم بدم ولی قوزکم درد نمیکنه. خیلی کممم درد میکنه خیلی میترسم هم آتل روش بوده هم میتونم انگشتام تکونم بدم

اگر میدونید لطفا کمکی کنید

والا با این شرایط ک گفتید از قبیل هم پزشک گفت جوش نخورده الآنم اینجور شده ولی در زیاد نداری باید برای اطمینان عکس بگیری اگ درد بیشتر شد باید اقدام کنی سهل انگاری نکن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

والا با این شرایط ک گفتید از قبیل هم پزشک گفت جوش نخورده الآنم اینجور شده ولی در زیاد نداری باید برا ...

امروز ارتوپد گفت یه تکه کمیش خیلی کم نخوره ولی نه درد خاصی داره راحت انگشتام تکون میخورن آتل هم بود که زیرش سفته