2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااای من سفید اب میزنم صورتم عااااااااالیه عااااااالی انقد پوستم نرررررم میشه ک حد نداره هرسری حموم میرم کل صورت و گردنم سفید اب میزنم اولین چیزیه ک نتیجه گرفتم

♥Cok sukur bin sukur seni bana verene

نرررررررم نررررم عینه صورت نوزاد ک نرم اونجوری میشه فقط دوس دارم دست بکشم ب صورتم سفیداب خیلی, خوبه ب من ارایشگرم برای جوش بعد اصلاح پیشنهاد, داد ولی از اونموقع هررموقعی ک برم حموم میزنم

واااای من سفید اب میزنم صورتم عااااااااالیه عااااااالی انقد پوستم نرررررم میشه ک حد نداره هرسری حموم ...

صورت من خیلی پوستش نازکه سفید اب بزنم خوبه 

ارایشمو ک پاک میکنمم بعدش باز میزنم. صورتمو هروز پنج شیش بار میشورم ک هم خودم روحیه ام خوب میشه خنکی ...

من میخام یکم سفیدترم بشه طرز استفادشم بگو

صورتت سفید تر نشده؟

از کدری درمیاره خوبه بالاخره هرچی باشه چرکارو درمیاره. ولی کرم ک میزنم میره زیر پوستم با دستمال مرطوب پاک میکنم با اب میشورم باز حس میکنم کرم توی منافد پوستم با سفیداب ک میشورم همش میاد بیرون. خداییش خیلی جوشم کمتر شده من صورتم خیلی جوش میزنه ولی دو سه ماهی میشه استفاده میکنم نمیگم کلا جوش نزدم ولی خیلیییی دیر ب دیر یدونه جوش کیزنه قبلا سه چهار تا یهووو شب میخوابیدم صب پامیشدم در میومد ولی الان اصلااا چون چربی پوستمو میگیره