2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واااای من سفید اب میزنم صورتم عااااااااالیه عااااااالی انقد پوستم نرررررم میشه ک حد نداره هرسری حموم میرم کل صورت و گردنم سفید اب میزنم اولین چیزیه ک نتیجه گرفتم

♥Cok sukur bin sukur seni bana verene

نرررررررم نررررم عینه صورت نوزاد ک نرم اونجوری میشه فقط دوس دارم دست بکشم ب صورتم سفیداب خیلی, خوبه ب من ارایشگرم برای جوش بعد اصلاح پیشنهاد, داد ولی از اونموقع هررموقعی ک برم حموم میزنم

واااای من سفید اب میزنم صورتم عااااااااالیه عااااااالی انقد پوستم نرررررم میشه ک حد نداره هرسری حموم ...

صورت من خیلی پوستش نازکه سفید اب بزنم خوبه 

ارایشمو ک پاک میکنمم بعدش باز میزنم. صورتمو هروز پنج شیش بار میشورم ک هم خودم روحیه ام خوب میشه خنکی ...

من میخام یکم سفیدترم بشه طرز استفادشم بگو

صورتت سفید تر نشده؟

از کدری درمیاره خوبه بالاخره هرچی باشه چرکارو درمیاره. ولی کرم ک میزنم میره زیر پوستم با دستمال مرطوب پاک میکنم با اب میشورم باز حس میکنم کرم توی منافد پوستم با سفیداب ک میشورم همش میاد بیرون. خداییش خیلی جوشم کمتر شده من صورتم خیلی جوش میزنه ولی دو سه ماهی میشه استفاده میکنم نمیگم کلا جوش نزدم ولی خیلیییی دیر ب دیر یدونه جوش کیزنه قبلا سه چهار تا یهووو شب میخوابیدم صب پامیشدم در میومد ولی الان اصلااا چون چربی پوستمو میگیره