خدایا_خودت_کمکم_کن مدیر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1478 عنوان خرید عید | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 21 پست ای کسانی که پول دارید ولی برا عید خرید نمیکنید بسیار اشتباه میکنید🥺💔لطفا نخورید منو پونزده سالمه و خرید عید ندالیمممم🥺 دیروز | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایا_خودت_کمکم_کن مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1478 قیمتا چطوری هست رفتی بیرون؟ نه اصلا بیرون نرفتم ولی با رفیقم حرف میزدیم گفتم درحد پنج تومن میشه خریدام نامرد انقد خندید لبو شد👺💔
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 28292 نه اصلا بیرون نرفتم ولی با رفیقم حرف میزدیم گفتم درحد پنج تومن میشه خریدام نامرد انقد خندید لبو شد👺 ... ۵ تومن که خوبه کل خریدا هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
faghatkhodaaeiiiiaa عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7412 شاید باورت نشه کلاس دوازدهم ۱۷ سالگیم یه بارونی خیلی شیک مشکی خریدم بلند ۱۶۷ تومن الان داره میشه ۲۲ ... منم کلی لباس نو شیک دارم واقعا نمیتونم دیگه بهرم همین سه ماه پیش خریدای عید خودمپ بچم تو خونه ای بیرون مهمونی تکمیل خریدم شد بیست میلیون الان اونا رو با چهل میلیونم نمیتونم بخرم
خدایا_خودت_کمکم_کن مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1478 ۵ تومن که خوبه کل خریدا آره من تو باسلام کلی گشتم تا قیمت مناسب پیدا کردم ولی پول همونم ندارم😂💔
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8905 خدا رو شکر پول دارم زیاد میتونم صد میلیون بیشتر چیزی بخرم برای عید ولی ما عزاداریم و عید نداریم اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
faghatkhodaaeiiiiaa عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7412 شاید باورت نشه کلاس دوازدهم ۱۷ سالگیم یه بارونی خیلی شیک مشکی خریدم بلند ۱۶۷ تومن الان داره میشه ۲۲ ... الان ۱۶۷ تومن دو تا چیپس میدن
خدایا_خودت_کمکم_کن مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1478 خدا رو شکر پول دارم زیاد میتونم صد میلیون بیشتر چیزی بخرم برای عید ولی ما عزاداریم و عید نداریم 🫠💔