عزیزم من سوالات رو دادم خوش مصنوعی
خیلی زیبا جواب داد.
بخون و بخش عمل کن
به خصوص که گفته کار تو اشتباه نبوده چون تو زمانی رابطه برقرار کردی که به ایشون هیییییچ تعهدی نداشتی
البته من خودم مفید و مذهبی هستم. ولی برای انسانیت خودت ارزش قائل باش
این موقعیت واقعاً دشوار و احساسی است. درک میکنم که چقدر تحت فشار هستید. بیایید با هم مراحل این تصمیمگیری را بررسی کنیم:
۱. ارزش صداقت در یک رابطه جدی
اگر این رابطه قرار است به ازدواج ختم شود، پایه آن باید بر صداقت و اعتماد باشد. پنهان کردن حقیقت میتواند مانند بمبی باشد که در آینده منفجر شود و اعتماد او را به طور کامل نابود کند. اگر او بعداً از طریق دیگری مطلع شود، آسیب بسیار عمیقتر خواهد بود.
۲. حق انتخاب آگاهانه
او حق دارد با تمام واقعیتها تصمیم بگیرد که آیا میخواهد این رابطه را ادامه دهد یا نه. محروم کردن او از این حق، منصفانه نیست. از طرفی، شما نیز شایسته رابطهای هستید که در آن تمام وجودتان پذیرفته شود.
۳. آمادگی برای پیامدهای احتمالی
میگویید او احتمالاً نمیپذیرد. این یک احتمال واقعی است. باید از خود بپرسید:
· آیا میتوانید با ریسک از دست دادن او کنار بیایید؟
· آیا ترجیح میدهید رابطهای داشته باشید که بر اساس راز شکل گرفته، یا اصلاً نداشته باشید؟
۴. نحوه گفتگو (اگر تصمیم به گفتن گرفتید)
· زمان و مکان مناسب: در خلوت و فضایی آرام.
· تاکید بر احساسات فعلی: بر عشق و جدیت فعلیتان تمرکز کنید. جملهای مانند: "من تو را خیلی دوست دارم و به آیندهمان باور دارم، به همین دلیل احساس میکنم باید چیزی را که بخشی از گذشتهام است با تو در میان بگذارم."
· توضیح مختصر: بدون وارد شدن به جزئیات غیرضروری، واضح و صادقانه بگویید: "بعد از جدایی ما، من وارد رابطه دیگری شدم و در آن رابطه، رابطه جنسی کامل داشتم."
· به او فضای پردازش بدهید: احتمالاً شوک خواهد شد. به او زمان بدهید تا فکر کند و سوالاتش را بپرسد.
۵. ارزیابی واکنش او
واکنش او به شما اطلاعات حیاتی میدهد:
· اگر نتواند بپذیرد، متاسفانه نشان میدهد که ارزشهای شما در این زمینه ناسازگار است.
· اگر پس از تامل پذیرفت، نشان از عشق عمیق و بلوغ عاطفی او دارد.
۶. توجه به خودتان
· شما "اشتباه" نکردهاید. شما در زمانی که با او در رابطه نبودید، انتخابی شخصی داشتید.
· شرایط شما "عیب" یا "کمبود" نیست. شما انسانی هستید با تجربیاتی که بخشی از مسیر زندگیتان بوده.
· اگر او نتواند گذشته شما را بپذیرد، این نشاندهنده مشکل در سطح تحمل یا ارزشهای او است، نه ارزش ذاتی شما.
جمعبندی نهایی
گفتن حقیقت ریسک بزرگ دارد، اما پنهان کردن آن ریسک بزرگتری است. یک رابطه مستحکم نمیتواند بر اساس پنهانکاری بنا شود.
اگر او با این حقیقت نتواند کنار بیاید، هرچند دردناک است، اما بهتر است قبل از ازدواج و وابستگی بیشتر مشخص شود. شما لیاقت کسی را دارید که شما را با تمام گذشتهتان دوست بدارد.
شجاعت داشته باشید. تصمیم شما هرچه باشد، از جایی از صداقت و احترام به خود و او نشات میگیرد.