2777
2789
عنوان

دکترم گفت

159 بازدید | 7 پست

کی حس میکنی که تنهایی ؟

گفتم وقتی که عیده . . .

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوب هستین شبتون بخیر من پشت کنکوریم تا الانم یجورایی خوندم یعنی از نظر عمومی12 که تموم کردم و عمومی11هم که دارم میخونم.یکمی عقب افتادگی دارم از بعضی فصلا جا موندم بنظرتون منطقیه حذف کنم⸮اگه نه چجوری جبران کنم⸮و تا قبل عید چیکار کنم یعنی چجوری بخونم که هم عقب افتادگیام جبران شه و هم اوناییم که خوندم خوب جمع بندی کنم⸮بعد عید چیکار کنم⸮چجوری جمع بندی کنم⸮البته اینم بگم که رشته های پیراپزشکی مثه پرستاری و... میخوام.چجوری تعادل برقرار کنم بین تستی و تشریحی⸮و روزانه12ساعت مطالعه کمه بنظرتون⸮😭😭واسه بعضی فصلا کمم تست زدم اونا رو چیکار کنم⸮و روزانه دوساعت عمومی خوبه یا نه⸮ببخشید سوالا زیاد شد سرتون به درد آوردم

یه کنکوری بدبخت و خدا زده😭

سلام خوب هستین شبتون بخیر من پشت کنکوریم تا الانم یجورایی خوندم یعنی از نظر عمومی12 که تموم کردم و ع ...

از آخر به اول میریم / بله روزانه 2 ساعت نهایی خوبه بشرط مستمر بودن البته / تستای مارکدار بزن تا یادآوری بشه / تعادلم تا هرجا که مغزت میکشه کنکوری بخون بعد نهایی / حذف به هیچ وجه بشین اولویت بندی کن وقتی اینا تموم شد باقیا رو بخون

سعی کن تا قبل عید کنکورو یجوری برسونی فقط همین

ممنون خوبم خودت چطوری صبحت بخیر

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

از آخر به اول میریم / بله روزانه 2 ساعت نهایی خوبه بشرط مستمر بودن البته / تستای مارکدار بزن تا یادآ ...

سلام روز بخیر خسته نباشین خیلی ممنونم اره تا عید همشونو میبندم نهاییام بستم میبخشید زحمت دادم خدمتتون

یه کنکوری بدبخت و خدا زده😭

سلام روز بخیر خسته نباشین خیلی ممنونم اره تا عید همشونو میبندم نهاییام بستم میبخشید زحمت دادم خدمتتو ...

خوبه موفق باشی ، نه عزیز چه زحمتی