2777
2789
عنوان

چجوری کات کنم

209 بازدید | 27 پست

چی بگم بهش

جریانو تو تاپبک قبل گفتم اینجام خلاصه شو میگم

بحث نود بود برخورد جدی کردم گفت از رفتارات خوشم نمیاد از کسی ک ادای تنگارو در میاره خوشم نمیاد

گفت اخلاقتم عوض کن مهربون نباس دیگه دیشب حرف نزدیم الان میخام کات کنم چون کلا رابطه مزخرفیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بدم میاد ازین دسته پسرا

دلیلشو بهش بگو و بدون اینکه منتظر جوابش باشی بلاکش کن

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌱باردار نیستم..تیکر هدف🌱اونجاکه شمس لنگرودی میگه:صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد...!️

حرف بسیار زشتی بهت زد

رابطه رو تموم شده بدون و هیچ پیامی نده و احتمالا اونم پیام نده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بگو زیاد تو خونتون جنس مونث گشاد هست و همش میرن تو اتاق نود میفرستن .فکر نکن ما از اوناشیم عمو و بلاک کن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هیچی نگم؟اخه بعدش مطمعنم از یه راهی پیام میده یا زنگ میرنه دلیل میخاد

بلاک کن و هر شماره ای غریبه ای بهت زنگ زد جواب نده و اصلاا پیامش سیننکن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خواهش میکنم ازت قاطع باش

فک کن یه جانی و باهاش طرفی

اینجور آدما اینقد راه بلدن برگردن خامت کنن

همه راه هارو روش قطع کن

یه پیام کوتاه بزار

بگو

تو آدم من نیستی طی این مدت کامل متوجه شدم ما بهم نمیخوریم برای من کامل تموم شد و به هیچ عنوان ادامه نمیدم

و بعد از همه جا بلاکش کن

اگه به رفتار خاصیم اشاره کنید برمیگرده که وای نه من درست شدم اینطور نبود و نیست و....