2777
2789
عنوان

چجوری کات کنم

283 بازدید | 27 پست

چی بگم بهش

جریانو تو تاپبک قبل گفتم اینجام خلاصه شو میگم

بحث نود بود برخورد جدی کردم گفت از رفتارات خوشم نمیاد از کسی ک ادای تنگارو در میاره خوشم نمیاد

گفت اخلاقتم عوض کن مهربون نباس دیگه دیشب حرف نزدیم الان میخام کات کنم چون کلا رابطه مزخرفیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بسیار زشتی بهت زد

رابطه رو تموم شده بدون و هیچ پیامی نده و احتمالا اونم پیام نده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بگو زیاد تو خونتون جنس مونث گشاد هست و همش میرن تو اتاق نود میفرستن .فکر نکن ما از اوناشیم عمو و بلاک کن

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

هیچی نگم؟اخه بعدش مطمعنم از یه راهی پیام میده یا زنگ میرنه دلیل میخاد

بلاک کن و هر شماره ای غریبه ای بهت زنگ زد جواب نده و اصلاا پیامش سیننکن

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خواهش میکنم ازت قاطع باش

فک کن یه جانی و باهاش طرفی

اینجور آدما اینقد راه بلدن برگردن خامت کنن

همه راه هارو روش قطع کن

یه پیام کوتاه بزار

بگو

تو آدم من نیستی طی این مدت کامل متوجه شدم ما بهم نمیخوریم برای من کامل تموم شد و به هیچ عنوان ادامه نمیدم

و بعد از همه جا بلاکش کن

اگه به رفتار خاصیم اشاره کنید برمیگرده که وای نه من درست شدم اینطور نبود و نیست و....