2777
2789
عنوان

عروسی

38 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان

بنظرتون این عروسی که تعریف میکنم خیلی بده چون من خیلی قضاوت شدم حالم خیلی بده

عروسیه دخترم بود چند ماه پیش سنمم زیاد نیستش تجربه آنچنانی نداشتم عروسیمون مختلط نبود عروسیمون تو باغ تالار بود همه چی خیلی خوب بود برنامه های عروس دوماد خیلی خوب بود..

ولی برنامه های دیگه نداشتم مثلا از این رقصای تکی با خاله عمه کلا همه وسط بودیم خیلیم به همه خوش گذشت بعد اومدیم خیلی قضاوتم کردن چرا رقصای تکی نداشتی خیلی حالم بد شد

ولی از این خیلی ناراحتم رقص تکی با پدر مادرم نداشتیم از این خیلی حسرت میخورم چرا پدرشو نیاوردم یه رقص با دخترش داشته باشه یا شاباش بده اینو نمیدونم چرا اصلا به فکرمون نرسید بعد عروسی اینقد که همه گفتن چرا پدرشو نیاوردی بد شد باید میومد پیش دخترش از این حرفا چند ماهه اینقد حالم بده افسرده شدم میگم یعنی عروسیه دخترمو خراب کردم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ول کن بابا بی خیال حرف مردم دیگه کسی عروسی نمیگیره حسودیشون شده

نمیدونم چیکار کنم عروسیارو میبینم عذاب میکشم همش به خودم میگم الان مد شده همه اینکارو میکنن چرا من بهش فکر نکردم

نه والا پدر من دکترای حقوق داره وکیل هست میگفت در شأن من نیست برقصم....و اصلا رقص با پدرم نداشتم

چند ساله ازدواج کردین؟ عروسیتون مختلط بود ؟همش به من میگن چرا پدرش تو فیلمش پیشش نیست حداقل باید میومد شاباش میریخت اصلا از این حرفا دارم عذاب میکشم الان ترند شده با پدر مادر احساسی میرقصن

نمیدونم چند ساله همش این رقصای تکی ترند شده با پدر با مادر هر کدومم یه اهنگ خاص داره ما اونارو اجرا نکردیم ولی الان میگم کاش حداقل با پدرش اجرا میکرد همش اینا شده برام حسرت افسوس دلم خیلی گرفته بود گفتم یکم اینجا درد دل کنم