اتاوا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2703 عنوان شال خوشگل 1 بازدید | 18 پست خانما با مانتو نسکافه ای و شلوار شکلاتی چه رنگ و طرح شالی بهتر میشه از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن امروز | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28419 رنگات همه خوراکی طور هستنشالت رو فندقی بردار جور شه 😋 از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻♡ ♡ ♡ ♡
اتاوا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2703 شال کرممشکی آخه تو استایلم دوتا رنگ هست شالم رو بهتر نیست یا نسکافه ای بردارم یا شکلاتی که زیاد رنگاو رنگ نشم از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن
اتاوا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2703 رنگات همه خوراکی طور هستنشالت رو فندقی بردار جور شه 😋 😋😋 از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن
اتاوا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2703 ترکیبی بخر نسکافه ای ومشکی ایده خوبیه درکل رنگ روشن واسه شال دوست دارم ولی نمیدونم به استایلم بیاد یانه از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن
flora84 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4140 آخه تو استایلم دوتا رنگ هست شالم رو بهتر نیست یا نسکافه ای بردارم یا شکلاتی که زیاد رنگاو رنگ نشم آره اونجوریم قشنگ میشه ولی بنظرم اگه مانتو طرحش سادس و شلوغ نیس از این شال دو رنگا ام میتونی بگیری که یکم مشکی داشته باشه اینجوریم شیک میشه
اتاوا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2703 یه شال تو همبن طیف رنگی اما از مانتو وشلوارت روشن تر دقیقا منم همین مدنظرم هست ولی اون موقع استایلم زیاد رنگی نمیشه ؟اخه همینجوریشم بدون شال دوتا رنگ تو استایلم هست از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن
pari2007 عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 147 میتونی شال و کفش وکیف رو یه رنگ برداری خنثی باشه بهتره مثلا سفید یا مشکی یا استخوانی
اتاوا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2703 رنگ شلوارت مرسی از نظرت اتفاقا یه شال شکلاتی رنگ شلوارم دارم ولی احساس میکنم خیلی تیره میشه استایلم منم بیشتر رنگهای روشن میپسندم از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن
خطاطباشی8 عضویت: 1404/10/11 تعداد پست: 80 دقیقا منم همین مدنظرم هست ولی اون موقع استایلم زیاد رنگی نمیشه ؟اخه همینجوریشم بدون شال دوتا رنگ تو ... نه دیگه میشه مونوکروم اگر رنگ ها تضاد داشت یکی گرم یکی سرد سه تا زیادی میشده اما چون اینت هم توی یه طیف هستن شلوغ نمیشهمن اصلا شال طرح دار دوست ندارم به نظرم تک رنگ بگیر