و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم دانشو چین پیلیسه درس کن واسش منم لاغر بودم مامانم هر وقت دامن پلیسه تنم میکرد خیلی خوش اندام میشدم، ولی چند تا دامنیش نکن چون شب قدر که شب عروسی نیست ولی با پلیسه خیلی نازو خوشگل میشه
بلندی دامنش تا کجا باشه،اخه دامن با جوراب شلواری قشنگیه اینم که باهاش مثله چوب خشک میمونه🤒
عزیزم دامنشو تا رو زانوش درس کن، اگه کوتاه تر از زانو باشه خیلی چوب کبریتی میشه، اگه بلند تر از زانو باشه شبیه خط کش میشه، ولی وقتی روی زانو باشه همچین ساق پاشو خوشگل نشون میده که خودتم باورت نمیشه من الانم همه لباسام تا رو زانومه واقعا هر بار خودم تو عکسا تعجب میکنم اونقدر پاهام خوش فرم به نظر اومده
من مامان نیستم و نمی دونم اما دامن پفی خوشگله برای لاغرا
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
خواهش میکنم گلم، ولی از رنگای سیاه استفاده نکنی واسش، مثلا اگه میخوای رنگ تیره تنش کنی یه بلوز راه راه با خط افقی سفید آبی با دامن ابی یا سورمه ای تنش کن ولی تورو خدا سیاه ندوز واسش، حتی رنگ سبز پررنگم خیلی خوشگل و تجملاتیه