2777
2789
عنوان

مدل لباس برای دختر لاغغغغر😣😣😣

345 بازدید | 18 پست

دخترم ۹سالشه،لاغر و قد بلند،اونقدر لاغره که انگار از قحطی اومده،😣

میخام برای ایام شب های قدر لباس درست کنم براش،لباسش چجوری باشه که لاغریشو نشون نده

۱) لباسش چین روی سینه باشه

۲) دامن روی خط کمر داشته باشه

۳) چین روی با سن باشه

تعداد رای : 8
نظرسنجی
چین روی سینه
1
12%
دامن از خط کمر
1
12%
چین روی با سن
4
50%
😖⁦☹️⁩😖⁦☹️⁩
2
25%

]چه مامان خوبی به به :)

منم لاغرم   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

مورد 😖😖😖😖😖😖

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دانشو چین پیلیسه درس کن واسش منم لاغر بودم مامانم هر وقت دامن پلیسه تنم میکرد خیلی خوش اندام میشدم، ولی چند تا دامنیش نکن چون شب قدر که شب عروسی نیست ولی با پلیسه خیلی نازو خوشگل میشه

عزیزم دانشو چین پیلیسه درس کن واسش منم لاغر بودم مامانم هر وقت دامن پلیسه تنم میکرد خیلی خوش اندام م ...

بلندی دامنش تا کجا باشه،اخه دامن با جوراب شلواری قشنگیه اینم که باهاش مثله چوب خشک میمونه🤒

بلندی دامنش تا کجا باشه،اخه دامن با جوراب شلواری قشنگیه اینم که باهاش مثله چوب خشک میمونه🤒

عزیزم دامن‌شو تا رو زانوش درس کن، اگه کوتاه تر از زانو باشه خیلی چوب کبریتی میشه، اگه بلند تر از زانو باشه شبیه خط کش میشه، ولی وقتی روی زانو باشه همچین ساق پاشو خوشگل نشون میده که خودتم باورت نمیشه من الانم همه لباسام تا رو زانومه واقعا هر بار خودم تو عکسا تعجب میکنم اونقدر پاهام خوش فرم به نظر اومده

😇 مرسی نظرت چیه حالا

من مامان نیستم و نمی دونم اما دامن پفی خوشگله برای لاغرا 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
استارتر این خط کشو چوب کبریت اینارم به خودمم گفتما ناراحت نشی یه وقت ولی مالاغرا اون طوری میشیم😁😁

آخه دختره منم همینطور لاغره، هر لباس گرونی براش میخرم هم تنش زشته😣

من میگم چوب لباسی که لباس بهش آویزون شده😂😂😂😂😂

البته خودمم لاغرم خیلی ولی خانمها بعد از بلوغ یکم با سن و سینه پیدا میکن

ولی فعلا تیر چراغ برقه که صاف رفته بالا😂😂😂😂

متشکر از راهنماییت😘

خواهش میکنم گلم، ولی از رنگای سیاه استفاده نکنی واسش، مثلا اگه میخوای رنگ تیره تنش کنی یه بلوز راه راه با خط افقی سفید آبی با دامن ابی یا سورمه ای تنش کن ولی تورو خدا سیاه ندوز واسش، حتی رنگ سبز پررنگم خیلی خوشگل و تجملاتیه 

خواهش میکنم گلم، ولی از رنگای سیاه استفاده نکنی واسش، مثلا اگه میخوای رنگ تیره تنش کنی یه راه راه با ...

واقعا⁦☹️⁩؟

آخه میخاستم از پارچه چادر خودم که دیگه نمی‌پوشند درست کنم که

برم پارچه بخرم؟