2777
2789
عنوان

عاشق زن بودنم

267 بازدید | 35 پست

عاشق ناخونای خوشگل و مرتب

عاشق رقص و زنانگی

عاشق لباس های زنونه و خوش رنگ

عاشق محیط های زنونه مثل ارایشگاه که همه خوشگل و خوش برخوردن و...

و هرروزم که با خانومیهای خوشگل میگذره، اون روز واقعا از زن بودنم لذت میبرمم🫠

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو آرایشگاه همه خوش برخوردن ؟

اره حتی اگر خیلی هم خوش برخورد نباشن که عموما هستن، آدم از انرژیشون و زنانگیشون لذت میبره

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

متنفرم از ارایشگاه

احساس کبود و زشتی میدن به ادم یه مشت ادمکه اونجا لباس راحتی و مجلسی میپوشن فکر میکنن اره دیگه اوپن مایند شدن

تو همون محیط بسته هوا برشون میداره انگار ملکه ان بیشتر صاحب سالن و ناخن کارا

عاشق پولم

این که بحثش جداست اصلا😂🫴منم منمم

من همیشه دوست داشتم جنسیتم مرد بود

پس شاید باید با خودتون و جنسیتتون و زنانگیتون اشتی کنید و بهش فرصت بروز بدید🥹🥹🥹