2777
2789
عنوان

دارم می لرزم

200 بازدید | 13 پست

دارم می لرزم

خواب بودم کلید نبرده بود

اومد محکم زده به شیشه اتاق من فکر کردم تیراندازی شده

پست سر هم محکم

وای یه دل سیر گریه کردم

کاش می مرد کاش می مرد

جیگر ما رو خون کرد ه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابات؟ ول کن اکثرباباها همینن

صبحی ک میخواستم کنکور بدم بابام اومد ب پنجره اتاق محکم میزد فحش بدجکر میدا بهم ک فلان شده بلند شو

ساعت ۶ بود هنوز

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چقدر ترسیدیدردش چیه اینقدر عصبیه

خیلی خیلی

بیا چشام بببین از گریه

یه بدرد نخوری هست هست که از صبح تا شب فقط رفیق بازی و گوه خوردن کارشه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
وا چقد حساس

کاش برات حالم پیش بیاد

بفهمی حساسی نبود قلبم از ترس منفجر شد

مثل خر محکم می زد به شیشه

کی؟بابات یا شوهرت یا همسایه ؟کی بوده

داداش