2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

1 بازدید | 7 پست

دوستم تو تلگرام با یکی که نمیشناسش دعوا میشه تو پیوی فحش میده اونم سریع اسکرین میگیره میگه شکایت میکنم ازت بکنم میری زندان و کار بهت نمیدن اینم معذرت خواهی میکنه بعد میگه ی میلیون بریز تو کارتم شکایت نکنم شماره کارت هم میده دوستم میگه ندارم اونم میگه پس همو میبینیم تو دادگاه دوستم هم بلاکش میکنه ایا اسم این کار اخازی نیست؟ اگر شکایت کرد؟ چون اول ترسوندش به درخواست پول کرد

به هیچ عنوان پول نریزه حسابش ها

اولا اسم جرم دوستت ، جرم توهین هستش

که در صورت اثبات ، دوستت پولی به دولت بابت جریمه پرداخت میکنه نه خود شخص

و دوم اینکه چون تلگرامه اثباتش مشکله که خودش بوده

دوستت میتونه زیرش بزنه بگه اکانت من نبوده فلان

بعدشم اگه شکایت کنه هویتش فاش میشه که با توجه به اینکه گفتی نمیشناستش، احتمالا طرف نمیخاد شناسایی بشه و شکایت نمیکنه..

دچار🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول دوستت فحش دادبا اول اون اخاذی کرد

اول دوستم فحش داد تین سریع اسکرین شات گرفت حرفه بود منتظر بودم فحش بده سریع عکس بگیره چون ریز ریز چت کرد تا چت از کادر خارج بشه عکس بگیره بعد شروع حرد به تهدید که پول بزن و گرنه سکایت میکنم بری زندان ، دوستم بلاکش کرد از گروه هم امد بیرون

تو تلگرام

به هیچ عنوان پول نریزه حسابش هااولا اسم جرم دوستت ، جرم توهین هستشکه در صورت اثبات ، دوستت پولی به د ...

به نظرت اگه شکایت کرد میشه این کاری کرده به علیه خودش به کار گرفت؟ چون سریع شماره کارت داده میگه پول بزن الکی گفته بوده تا از سه ماه تا 3 سال حکم زندان داره دوستم کلی ازش معذرت خواهی کرده گفته ببخشید اونم گفت ی تومن بزن

به نظرت اگه شکایت کرد میشه این کاری کرده به علیه خودش به کار گرفت؟ چون سریع شماره کارت داده میگه پول ...

ببین مرم توهین اثباتش خیلی مشکله

دوستت اصلا بگه من تو اون اکانت نبودم فلان

اصلا دوستتو چجوری میخاد پیدا کنه

اون دوستتو میشناسه؟

دچار🌿
ببین مرم توهین اثباتش خیلی مشکلهدوستت اصلا بگه من تو اون اکانت نبودم فلاناصلا دوستتو چجوری میخاد پید ...

نه نمیشناسن همو تو گروه چت عمومی بودن دوستم نه پروفایل داشته نه اسم نه ایدی و تنظیمات جوری بوده نشون نمیداده پروفایل و شماره رو

فقط اون یارو زده تو ربات یوزر ایدی دراورده ی کد ده رقمی هست که هر حساب داره همه ربات ها هم درمیارن فقط همینو داره

به هیچ عنوان پول نریزه حسابش هااولا اسم جرم دوستت ، جرم توهین هستشکه در صورت اثبات ، دوستت پولی به د ...

تو سایت دادخواست نوشته تهدید به شکایت در قبال پول و ترساندن فرد مصداق اخاذی هست

من که میگم طرف دنبال پول بوده مردم عصبانی میکرده فحش بدن و بعدش تهدید کنه