taakpesar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 921 عنوان کادو ولنتاین 291 بازدید | 33 پست واسه ننم چی بگیرم؟ آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂 دیروز | 15:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراgh عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1271 به بهعطرگلساعتشالروسریکیفماگ نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
taakpesar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 921 به بهعطرگلساعتشالروسریکیفماگ ننم ۷۰ سالشه ماگ اخه؟ آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂
taakpesar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 921 وای یکی بگه من برا شوهرم چی بگیرم 😭😭 یه جفت لنت آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂
زهراgh عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1271 ننم ۷۰ سالشه ماگ اخه؟ خب آدم ۷۰ ساله نمیتونه ماگ استفاده کنه؟😐 نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 4379 صندلی نماز اگه نماز میخونن مشکل زانو دارن دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤
taakpesar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 921 خب آدم ۷۰ ساله نمیتونه ماگ استفاده کنه؟😐 چرا ولی قبلش میکوبه تو سرم این چیه خریدی😂😂 آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂
taakpesar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 921 صندلی نماز اگه نماز میخونن مشکل زانو دارن نه خداروشکر سالمه آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂
زهراgh عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1271 چرا ولی قبلش میکوبه تو سرم این چیه خریدی😂😂 😂😂خب استفاده از این بهترچیزای دیگه هم بذار بگملوازم آرایشیاگه مذهبیه سجاده و مهر یا اهل مطالعه است کتاب هم گزینه خوبی عهمامانا با خرید لوازم خونه هم خوشحال میشن البته این مورد راجب مادر بنده صدق نمیکنهبعدکفش نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 4379 نه خداروشکر سالمه الهی شکرادکلن و عطر روسری و مانتو کفشاگه پول داری انگشتر طلااگه یکی از وسایل اشپز خونه که استفاده میکنه و کهنه شده مثل فلاسک و قابلمه و کارد و قاشق عوض کن رو فرشی و پرده دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤
taakpesar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 921 😂😂خب استفاده از این بهترچیزای دیگه هم بذار بگملوازم آرایشیاگه مذهبیه سجاده و مهر یا اهل مطالعه است ... نه اینا نه،نظر خودم طلاس ولی چی؟ آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂
taakpesar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 921 الهی شکرادکلن و عطر روسری و مانتو کفشاگه پول داری انگشتر طلااگه یکی از وسایل اشپز خونه که استفاده می ... نظر خودم طلاس،نه انگشتر نه آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂
زهراgh عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1271 نه اینا نه،نظر خودم طلاس ولی چی؟ نظر خودت که خیلی خوبه من چوم بودجه رو نمیدونستم نگفتممن خودم دستبند طلا دوست دارم ولی شاید برا مامانت مناسب نباشه فکر میکنم گردنبند یا گوشواره گزینه مناسبی باشه. نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
taakpesar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 921 نظر خودت که خیلی خوبه من چوم بودجه رو نمیدونستم نگفتممن خودم دستبند طلا دوست دارم ولی شاید برا مامان ... النگو چی؟ آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂