2777
2789

به به

عطر

گل

ساعت

شال

روسری

کیف

ماگ

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ننم ۷۰ سالشه ماگ اخه؟

خب آدم ۷۰ ساله نمیتونه ماگ استفاده کنه؟😐

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟

چرا ولی قبلش میکوبه تو سرم این چیه خریدی😂😂

😂😂خب استفاده از این بهتر

چیزای دیگه هم بذار بگم

لوازم آرایشی

اگه مذهبیه سجاده و مهر

یا اهل مطالعه است کتاب هم گزینه خوبی عه

مامانا با خرید لوازم خونه هم خوشحال میشن البته این مورد راجب مادر بنده صدق نمیکنه

بعد

کفش

نه خداروشکر سالمه

الهی شکر

ادکلن و عطر

روسری و مانتو کفش

اگه پول داری انگشتر طلا

اگه یکی از وسایل اشپز خونه که استفاده میکنه و کهنه شده مثل فلاسک و قابلمه و کارد و قاشق عوض کن رو فرشی و پرده

متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو....🤍.....ایرانم🖤فرزند ایران و جان فدای میهن!!

😂😂خب استفاده از این بهترچیزای دیگه هم بذار بگملوازم آرایشیاگه مذهبیه سجاده و مهر یا اهل مطالعه است ...

نه اینا نه،نظر خودم طلاس ولی چی؟

آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂

الهی شکرادکلن و عطر روسری و مانتو کفشاگه پول داری انگشتر طلااگه یکی از وسایل اشپز خونه که استفاده می ...

نظر خودم طلاس،نه انگشتر نه

نه اینا نه،نظر خودم طلاس ولی چی؟

نظر خودت که خیلی خوبه من چوم بودجه رو نمیدونستم نگفتم

من خودم دستبند طلا دوست دارم ولی شاید برا مامانت مناسب نباشه فکر میکنم گردنبند یا گوشواره گزینه مناسبی باشه.

نظر خودت که خیلی خوبه من چوم بودجه رو نمیدونستم نگفتممن خودم دستبند طلا دوست دارم ولی شاید برا مامان ...

النگو چی؟