2777
2789
کم آب شدن بدنم باعث بازگشت خودایمنیم میشه و چشمم ترسیده

ایشالا خوب میشین و در صحت سلامت روزه هم میگیرین😄

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷

من اعتقاد. دارم تا دو سال پیش می گرفتم...والانم اگر می تونستم می گرفتم اما بیمارم و الانم باردارم ...

خدا فرج خیر و سلامتی بهتون عنایت کنه

منم یکی دو سال نتونستم بخاطر بیماری بگیرم احساس میکردم خدا به مهمونیش راهم نداده ردم کرده انشاءالله زود سلامتیتون به دست میارین

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا فرج خیر و سلامتی بهتون عنایت کنه منم یکی دو سال نتونستم بخاطر بیماری بگیرم احساس میکردم خدا به م ...

احساس بدیه نگرفتن؟

هوم روزه برای این بود شرایط فقرا رو درک کنیم ولی الان خودمون فقیریم دیگهالبته من کلا اعتقاد ندارم

به خدا اعتقاد ندارین یا روزه و پاه رمضون

اعتقاداتم انگار ضعیف شده همش میگم اصلا شاید خدایی نیست

اگر خالقی نبود خلقی هم وجود نداشت

اما خب قران بخون معانی دعا هارو بخون

درکت میکنم چون اینجوری شدم خودم اما خب جز این نمیتونه باشه

و حتی اگر خداییم نباشه روزه گرفتن انقدر سخت نیست انگاری که رژیم فست گرفتی خدا هر چی گفته واسه خود بنده هاش گفته نه واسه خودش روزه و نماز ما کمکی به خدا نمیکنه

🌸🌸🌸

اگر خالقی نبود خلقی هم وجود نداشتاما خب قران بخون معانی دعا هارو بخوندرکت میکنم چون اینجوری شدم خودم ...

اره واقعا حرفاتون درسته

خودم گاهی میترسم از خودم ک اینطوری فکر میکنم

احساس بدیه نگرفتن؟

خیلی وقتی میبینی همه گرفتن تو موندی انگار ردت کردن مخصوصا که خدا میگه اگر شما من رو عبادت میکنین در واقع من پذیرفتم و میخوام که شما بندگی من رو بکنین بله حس میکردم خدا ردم کرده با اینکه میدونستم بخاطر بیماریم نمیگیرم و خود خدا گفته اوناییکه مریض هستن تا سلامتی به دست بیارن نگیرن باز حس عذاب وجدان داشتم وقتی میخواستم نهاری چیزی بخورم در حالیکه بقیه روزه بودن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪