2777
2789
عنوان

جنگ‌هم جنگ های قدیم

318 بازدید | 16 پست

اینه همه سریال جومونگ گذاشت. و همه جنگ هاش غافلگیر کنند بود

اینچجور جنگییه تجهیزات جنگیش اومده ولی هیچکدوم حمله نمیکنن

این تاپیک صرفا جهت فانه. جبهه نگیرین

حمله میکنه ادوات اومده کامل نیست فقط

من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من خداحافظ رفیق دیرینه 💔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اگه الکی الکی حمله کنه میشه جنگ جهانی سوم

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

جنگ نمیشود بشود اون شروع میکنه پایانش با اون نیست

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اگه جنگ کنه چی میشه؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

موندم شوهر بکنم نکنمشهید نشه باز بیوه بشم

زندگی متاهلی خیلی سخته. من دو دفعست دارم مرغ میگیرم میریزم بیرون چون یه بوی بدی میده نمیدونم مشکل از منه یا مرغا😭 دلم میخواد مامانمم بیاد با ما زندگی کنه تنهایی نمیتونممممم