تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 219 عنوان پوست 72 بازدید | 10 پست ماسک برنج چطوریه که میگفتن پوست رو روشن میکنه؟همون کره ای بود هاماسک خونگی میشناسید که پوست رو روشن کنهدور لبم تیره شده از چی میتونه باشه؟ خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷 امروز | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینگیلیمستوننننن عضویت: 1404/08/05 تعداد پست: 358 شاید دهیدراته اس پوستت آب میخوری؟ دست خالی آمدم آنجا ولی وقت وداع پنجه در خاکت زدم مشتی شرف برداشتم🥀🖤🦁☀️ بابا خیالت راحت دوست دارم......۱۱۷۸۰
دخترک0موقرمزی عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 1058 اسکراپ لب و بالم لب و ماسک لب بگیر ماسک خونگی هرگز جواب نمیده 🦁🌞کاربر قدیمی هستم
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 219 شاید دهیدراته اس پوستت آب میخوری؟ اره خیلی آب میخورم خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 219 اسکراپ لب و بالم لب و ماسک لب بگیر ماسک خونگی هرگز جواب نمیده واقعالبم تیره نشده ها دور لبم تیره شده خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
victoriasecret عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 152 تاثیر داره اما همونلحظه س من برنجرو بدون نمک میزاشتم با آب تو قابلمه جوش بیاد آبش ک یکم کشیده شد تو میکسز میریختم و تمام امافقط تا یساعت اثر داشت پوستم باز بود من دیگ تزریقی زدم امپول روشنی رو خوبه خداروشکر
جینگیلیمستوننننن عضویت: 1404/08/05 تعداد پست: 358 اره خیلی آب میخورم سرم ویتامین سی بگیر روشن میکنه ابرسان و مرطوبکننده هم بزن دست خالی آمدم آنجا ولی وقت وداع پنجه در خاکت زدم مشتی شرف برداشتم🥀🖤🦁☀️ بابا خیالت راحت دوست دارم......۱۱۷۸۰
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 219 تاثیر داره اما همونلحظه س من برنجرو بدون نمک میزاشتم با آب تو قابلمه جوش بیاد آبش ک یکم کشیده شد تو ... تاثیرش کوتاه هست؟ خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 219 سرم ویتامین سی بگیر روشن میکنه ابرسان و مرطوبکننده هم بزن از داروخانه تهیه کنم؟ممنون خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
جینگیلیمستوننننن عضویت: 1404/08/05 تعداد پست: 358 از داروخانه تهیه کنم؟ممنون داروخونه یا ایرانی داره یا تحت لیسانس آرایشی بهداشتی خارجی هم دارن دست خالی آمدم آنجا ولی وقت وداع پنجه در خاکت زدم مشتی شرف برداشتم🥀🖤🦁☀️ بابا خیالت راحت دوست دارم......۱۱۷۸۰
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 219 داروخونه یا ایرانی داره یا تحت لیسانس آرایشی بهداشتی خارجی هم دارن قیمتش چطوره خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷