2777
2789
عنوان

فیلر لب

36 بازدید | 8 پست

مامانا کسی تجربه فیلر لب داره؟

من یدونه تک سی سی خریدم ۴ میلیون مارک نوکسیون

بار اول ک همش رفت بعد ۱۰ روز

بار دوم ک زدم بازم رفته انگار شاید در حد ۳۰ درصد مونده باشه

بحث هزینش نیست ینی هی باید ۲ هفته ای یبار تزریق کنم؟

تجربتونو بگید

بار سوم ینی میمونه یا باز میره؟

چکار کنم

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵

بار اول کم میشه

بار دوم مونده

ولی اون حجمی ک دوس داشتی نداره

من 2 سی سی و نیم

تو شش ماه زدم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲سیسی زدم توی ۴مرحله.سیسی اول شاید ۱۰درصدش یکماه موند.سیسی دومم بعددوهفته شاید۳۰یا۴۰ درصد مونده

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

بار اول فقط ترمیم میخواد بعدش کلا هر 6 یا سالی یکبار باید بری

اخه من تو یک ماه ۲ بار رفتم یک و ۲۰ واحد سی سی زدم

اما تغییر خاصی نکردم

لبام فقز یخوره حجم گرفته در حد چص مثقال

واسه بار سوم نیم سی سی بزنم باز میره یا میمونه؟

منم ۲سیسی زدم توی ۴مرحله.سیسی اول شاید ۱۰درصدش یکماه موند.سیسی دومم بعددوهفته شاید۳۰یا۴۰ درصد مونده

پس اگ اینجور باشه چ فایده ای داره :/ ؟نزنم سنگین ترم

پس اگ اینجور باشه چ فایده ای داره :/ ؟نزنم سنگین ترم

من خودم نمیزنم دیکه برام صرفه ای نداره.ولی شاید اکه مارکای بهتر و معروف تر زده بودم بیشتر میموند.شایدم بدنم طوریه که زود جذب میکنه

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

من خودم نمیزنم دیکه برام صرفه ای نداره.ولی شاید اکه مارکای بهتر و معروف تر زده بودم بیشتر میموند.شای ...

والا من بهترین مارکو زدم مثلا 🤨 یک سی سی دادم ۴ میلیون

اتفاقا خواهرم مارک ارزون زد بهتر موند تا من :/

والا من بهترین مارکو زدم مثلا 🤨 یک سی سی دادم ۴ میلیوناتفاقا خواهرم مارک ارزون زد بهتر موند تا من : ...

یه سری از مارکای ارزونم شنیدم ماندگارند ولی احتمال گوله شدنشون بیشتره. والا من نزدیکه۵دادم فقط درد کشیدم هیجی به هیچی