2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

230 بازدید | 28 پست

خانما من دو ماه پیش تو یه هفته دوتا قرص اورژانسی خوردم عادت ماهانه شدم.دیگه نشدم اصلا.دو هفته پیش خونآبه داشتم.میخاستم برم دکتر این هفته.

دیشب متاسفانه باز همسرم بی احتیاطی کرد.از یطرف اصلا بچه نمیخوام از یطرفم میترسم از خوردن اورژانسی دیگه.چیکار کنم :(

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص اورژانسی خوردنش بیش از یه بار یا دوبار در سال به شدت بده و میتونه بارداری رو کلا کنسل کنه چون پدرِ هورمونا رو در میاره

یا باید شوهرتون بتونه خودشه کنترل کنی و طبیعی یا با ک اندوم یا روش دیگه ای ولی با قرص اونم اورژانسی بدترین کاره

نخوری دیگه خیلی ضرر داره برای بدنتیعنی چی بی احتیاطی کردعواقب بی احتیاطی رو بدن تو باید بده؟!

خب نه نمیدونست که قرص اورژانسی اینهمه ضرر داره.با خودش گفته اشکال نداره قرص اورژانسی میخوره نهایتا.خودشم همیشه خیلی حواسش بود اصلا :(

قرص اورژانسی خیلییی ضرر داره ال دی بخور حتما هم به همسرت بگو چه همسر بی درکی

نه عزیزم اطلاعی نداشت که اینهمه ضرر داره.بهش گفتم دیگه.خودشم همیشه خیلی حواسش بود اصلا.میترسم از یطرفم ال دی بخورم از قبل باردار شده باشم نفهمیده باشم بدتر باعث آسیب به جنین شه.نمیدونم چیکار کنم اصلا :((

واقعان اگر4تا باشه چی?

من پزشک نیستم که بگم ولی چند مورد رو دیدم که زنشون بعد ۳سال اینجوری جلوگیری کردن نتونستن دیگه باردار بشن یا سقط میکنن مدام

ولی خودم ۳سال جلوگیری طبیعی بود و بعدش اقدام الانم یه دختر کوچولو داریم😅

من پزشک نیستم که بگم ولی چند مورد رو دیدم که زنشون بعد ۳سال اینجوری جلوگیری کردن نتونستن دیگه باردار ...

خودمم دخترم دوسال و نیمه الان و همش طبیعی جلوگیری کردیم.بچه هم فعلا اصلا فکرش نیستم.ولی از یطرفم میگم خب شاید یوقت یروز باز خواستیم اگه نشدم بخاطر خوردن این قرصا چیکار کنم...

ببین

قرص معمولی ال دی که همون جلوگیری باشه

بری بعد یه مدت ازمایش بدی

با خانومایی هستم ک تحت نظر پزشک درست درمون نیستن !!

میبینی ریسک لخته شدن خون داره میره بالا !!!

قرص اورژانسی

۱ دونه اگر باشه

میشه ۸ تا ال دی !!!

به خاطر ۱ قرص ال دی

میگن باید قبلش سونو سینه بدی چون توده یا کیست مشکوک باشه ریسک سرطان میره بالاتر

میگن باید امگا سه بخوری

چراکه ریسک شدید لخته شدن خون امبولی و سکته قلبی داره

یسری با سردرد قرص رو قطع میکنن

نمیدونن علتش چیه

علتش غلظت خون و تاثیر رو عروق سر هس

وقتی طرف امگا سه نخورده

شما ۸ تااااا قرص رو

۳ بار داری یه جا میخوری !!

گور پدر تغیر هورمون

اصلا تا ابدیت میگیم بهم ریخت

شما داری عملا خودتو سکته میدی !!!!

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خودمم دخترم دوسال و نیمه الان و همش طبیعی جلوگیری کردیم.بچه هم فعلا اصلا فکرش نیستم.ولی از یطرفم میگ ...

البته راهکار درمانی هست برا بچه دار شدن ولی خب این قرصا خیلی تاثییر میزارن خیلییی باید با احتیاط مصرف بشن