2777
2789
عنوان

😔لطفا کمممک بی بی چک منفی؛ آز??

173 بازدید | 20 پست

سلام دوستان میشه کمک کنید😟 امروز 2 روز از موعد پری می گذره بی بی زدم منفی بود .اعصابم خورد شد رفتم آز دادم گفتن ساعت 6 جواب حاضره ؛خیلی هم کمر و دلم و تخمدان راستم درد داره امکان داره باردار باشم؟ 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بود بی بی نشون میداد

تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب  نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk

دلت رو خوش نکن که بخوره تو ذوقت

ان شا الله که باشی

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
از همتون ممنونم خیلی برام دعا کنید تو رو خدا. انشاءالله خدا دل هر کسی که نی نی می خواد توی این ماه ش ...

من سه روز بعد تاخییر بی بی منفی ازمایش هم مشکوک دو روز بعد هر دو مثبت شد انشاا ... واسه شما هم مثبته من علایمم سینه هام حساس شده بود و سمت چپ زیر دلم درد میکرد سرگیجه داشتم و بی حال بودم 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
من سه روز بعد تاخییر بی بی منفی ازمایش هم مشکوک دو روز بعد هر دو مثبت شد انشاا ... واسه شما هم مثبته ...

وای راست میگییی😍 انشاءالله خدا بچتو حفظ کنه خدا از دهنت بشنوه خیلی برای منم دعا کنید شما نی نی داری هر دعایی کنی قبوله انشاءالله

منم چندروز مونده به موعدم دیروز منفی بود...اما من مثل بعصیا دیگه امیدوار نیستم...میدونم که نشد یعنی ...

نا امید نباش اگر نی نی می خوای انشا ءالله خدا بهت تو این ماه عزیز بده زود زدی بی بی خوب

وای راست میگییی😍 انشاءالله خدا بچتو حفظ کنه خدا از دهنت بشنوه خیلی برای منم دعا کنید شما نی نی داری ...

چشم عزیزم قابل باشم حتما دعات میکنم 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان