2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

393 بازدید | 17 پست

تو با تلاقی گیر کردم که عاملش خودمم

نمیدونم دارم چ غلطی میکنم

از رشتم متنفرم،از شرایط خانواده متنفرم،از همکلاسیام دوسال عقبم هر روز با حس تحقیر و خردشدگی میرم بیمارستان،آدمی ک انتخابش کردم بعد از۲۵سال با شرافت زندگی کردن بدترین موجود دنیاست

تنبل(شب ۱۲میخوابه تا۱-۲ظهر)،اهل سیگار و مشروب،دخترباز بوده،حرفای ناجور میزنه،سرم داد زده،بهم بی احترامی کرده(تاپیک قبلم) من عاشق ورزشم اون حتی نمیتونه دوتا قدم برداره از تنبلی

من تا ی سال دیگه پزشکم اون ی سال ازم بزرگتره هنوز نتونسته لیسانس بگیره ی بارم از دانشگاه اخراج شده

نمیدونم چرا دارم این کارو باخودم میکنم

انگار طلسم شدم

انگار دست و پاهام بستس و هی دارم بیشتر فرو میرم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بعضی خانوما رو میبینم میان اینجا از شوهراشون مینالن بعد خیلی هم سرترن از شوهراشون با خودم میگم آخه چطور میشه همچین ادمی رو انتخاب کردن واسه ازدواج!!!

شما گذشته ی همون خانومایی ....

خداجونم شکرت😍
دلم براش میسوزه افسردگی داره

خب دیگه پس ناله نکن از اینکه همچین آدمی پارتنرته

دلت میسوزه اما آینده خودت هم کنارش میسوزه

متعهد به قلب او❤️. فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که بفهمم هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است .

بنظر من یه رشته اتصالی بینتونه اول باید بفهمی اون چیه کتاب نیمه تاریک وجود رو بخون

یه چندتانیازمندکمک کن دعات کنن

یه نذر بکن

بعد خداکمک میکنه

متاهلم،درخواست ندین👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

عقد کردین؟اگه عقد نکردین تمومش کن .با این نگاه از بالا به پاییم هم خودت اذیت میشی هم طرف مقابل اعتما ...

من نگاه از بالا ب پایین ندارم

تا وقتی که دهنشو باز نکنه و به شخصیت من بی احترامی نکنه

در واقع این حس کمبودی ک جلوی من داره باعث میشه دلش بخواد منم بیام پایین و همسطحش بشم